Okulların uzaktan olması mı daha iyi yoksa yüz yüze mi?

Açıkçası son günler okul çok boş geliyor bu dönem geçemeyeceğim açık liseye ama seneye kesinlikle geçeceğim. Şu dönemde mühendis bir bakanin bize yaptığı işkencelerden biri işte yanlış kişiye koltuğa oturtunca böyle oluyor adam test kitabi dağıtmış iyi güzel ama bize gelen 2.dönem kitabi 1.dönemin sonunda veriliyor. Ama 1.dönem verilmiyor ilginç okula vermemişler,2.donem kitaplarinin stoğunu yapiyoruz geçen gördüm.
 
Benim okulum uzakta ve minibüs, otobüs ile gidiyorum okula. Okulda birçok maske takmayan hocalar öğrenciler var hiçbir yer hijyenik değil ortalama 100 bin vaka var okula gitmemiz çok riskli. Sizce okulların uzaktan olması mı daha iyi yüz yüze mi?

Kimsenin umurunda bile değil vallahi herkes dışarıda ağzı burnu açık geziyor bu cümleye okulda dahil en çok mikrobu orada kaparsın söyleyeyim kapanma kapanmama konusuna gelirsek artık 2020'deki gibi tam kapanma gelmesi lazım aylar sürecek yoksa bu virüs bitmez.
 
Aşılı olanlar hafif atlattığı ve ağır geçirme aşılı halde çok az ve yoğun bakımlık olanlar çoğunlukla 60 yaş üstü olduğu için kapanmaz bence.
 
"Korona hayatın bir parçası oldu, grip gibi oldu" ve "gençlere bir şey olmuyor, 60 yaş üstü düşünsün" gibi fikirleri olan insanlar yakın dönemde kovid geçirdi mi çok merak ediyorum gerçekten.
 

Geri
Yukarı