Okulun ilk günü için stres yapmak

Kızlar insan değil mi? Biz neden yanımıza kız oturdu diye utanalım ki? Peşinde koşmuyoruz diye arkadaşta mı olmayacağız?
7-12 sınıflarda bir kız ile konuştuğunuz da veya arkadaş olduğunuzda etrafınızdaki kişiler ergen olduklarından durumu hep yanlış anlıyor ve dedikodu malzemesi oluyor bu da kişi ergenlikte olduğu için duygu durumu daha fazla oluyor bu yüzden kişinin kendisini kötü hissetmesine neden oluyor bu sayede kişi kızlar ile konuşmaktan utanır oluyor.

Ancak etrafındakilerin dediklerini umursamayanlar için ise her şey aynı oluyor

7-12 sınıflarda bir kız ile konuştuğunuz da veya arkadaş olduğunuzda etrafınızdaki kişiler ergen olduklarından durumu hep yanlış anlıyor ve dedikodu malzemesi oluyor bu da kişi ergenlikte olduğu için duygu durumu daha fazla oluyor bu yüzden kişinin kendisini kötü hissetmesine neden oluyor bu sayede kişi kızlar ile konuşmaktan utanır oluyor.

Ancak etrafındakilerin dediklerini umursamayanlar için ise her şey aynı oluyor.

Mantıklı. Ama sırf alay ettikleri için kızları veya erkekleri toplumdan soyutlamak hep mantıksız gelmiştir bana.

Ne yapmalıyım arkadaşlar? Sınıfım da değişmedi zaten.

Ben takıldım erkeklerden pek farkları yok.
Hatta daha da kötüler(onlardan daha çok cinsiyellik ile ilgililer.)

Ancak etrafındakilerin dediklerini umursamayanlar için ise her şey aynı oluyor
Öyleyse çekinmeye de gerek yok. Yani spoiler içinde verdiğin de doğru.
Öylede dediğim tüm kadınlar için geçerli değil. Ben birine cinsel olarak yaklaşmadığım için çekinmiyorum.
Mantıklı. Ama sırf alay ettikleri için kızları veya erkekleri toplumdan soyutlamak hep mantıksız gelmiştir bana.
Ne yapmalıyım arkadaşlar? Sınıfım da değişmedi zaten.

Kankam bizim zamanımızda kızlarla oturan prestijli olurdu kıskanırdık sizin zamanınızda beta mı oluyorlar bence çok güzel bir şey kızla oturmak. El bel şakaları yapacağın kankan yerine gerçek ciddi bir arkadaşlık ilişkin olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı