Tamam işin daha kolay, kimse sana sırnaşamaz o zaman.Babam öğretmen ve hepsini tanıyor. Zamanında orada çok çalıştı.
Tamam işin daha kolay, kimse sana sırnaşamaz o zaman.Babam öğretmen ve hepsini tanıyor. Zamanında orada çok çalıştı.
Dersi daha iyi dinlerim.Ön sırayı neden istiyorsunki?
Bir şey olmaz, çözüm sağlayacağını zannetmem, fakat denemekten zarar gelmez.Umarım keser, hocam dokunmaz demi? Daha önce içmedim, annemden gizli içeceğim.
Yok hocam en zararsız ilaçlardan biri, eczanelerde reçetesiz satılıyor diye biliyorum yani şöyle diyeyim ben size zamanın gripininin daha hafifi. (Nereden bildiğimi sormayın eczacılık istiyorum.)Babam öğretmen ve hepsini tanıyor. Zamanında orada çok çalıştı.
Hocam okul çok disiplinli ve puanı yüksek. Öyle tembel insanlar keko vb. yoktur.Tamam işin daha kolay, kimse sana sırnaşamaz o zaman.
Ha o zaman okay, sana güveniyoruz buradakiler olarak halledersin sen işin kolaymış.Hocam okul çok disiplinli ve puanı yüksek. Öyle tembel insanlar keko vb. yoktur.
Umarım çabuk alışırım.Ha o zaman okay, sana güveniyoruz buradakiler olarak halledersin sen işin kolaymış.
Görecek kişi dünyanın en yakışıklı/güzel modeli değil, boş ver. Öyle olsa bile takmanı gerektirecek bir şey yok ortada, rahat ol.Umarım çabuk alışırım.
Korona dönemi maske hiç indirmezdim. Bittikten sonra bile takmaya devam ettim ve en sonunda çıkarmak zorunda kaldım. Ortaokulda birkaç arkadaşım orda ve yüzümü görecekler :/ Utangaçlıkta var.
Umarım eczacılık tutturabilirsin. Kaçıncı sınıfsınız?Yok hocam en zararsız ilaçlardan biri, eczanelerde reçetesiz satılıyor diye biliyorum yani şöyle diyeyim ben size zamanın gripininin daha hafifi. (Nereden bildiğimi sormayın eczacılık istiyorum.)
Hocam bu sene giriyoruz Allah'ın izniyle, 12'yim.Umarım eczacılık tutturabilirsin. Kaçıncı sınıfsınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.