Okulun ilk günü ne yapılmalı?

Ha o zaman okay, sana güveniyoruz buradakiler olarak halledersin sen işin kolaymış.
Umarım çabuk alışırım.

Korona dönemi maske hiç indirmezdim. Bittikten sonra bile takmaya devam ettim ve en sonunda çıkarmak zorunda kaldım. Ortaokulda birkaç arkadaşım orda ve yüzümü görecekler :/ Utangaçlıkta var.

Arkadaşlar çok yardımcı oldunuz. Yani konuyu açtıktan sonra bu kadar benle ilgilenecek insan olacağını düşünmemiştim. Çünkü benim açtığım konularda çok insan yazmaz. Beni çok rahatlattınız. Geri dönüş yapamadıklarım olmuştur tekrar bakarım. Hepinize çok teşekkür ederim.

Umarım çabuk alışırım.

Korona dönemi maske hiç indirmezdim. Bittikten sonra bile takmaya devam ettim ve en sonunda çıkarmak zorunda kaldım. Ortaokulda birkaç arkadaşım orda ve yüzümü görecekler :/ Utangaçlıkta var.
Görecek kişi dünyanın en yakışıklı/güzel modeli değil, boş ver. Öyle olsa bile takmanı gerektirecek bir şey yok ortada, rahat ol.

Yok hocam en zararsız ilaçlardan biri, eczanelerde reçetesiz satılıyor diye biliyorum yani şöyle diyeyim ben size zamanın gripininin daha hafifi. (Nereden bildiğimi sormayın eczacılık istiyorum.)
Umarım eczacılık tutturabilirsin. Kaçıncı sınıfsınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı