Okumak istememek

Almanya kasiyer maaşı ayda 1800 euro 3000 euro değil.
Saatlik 12 Euro kazanıyorlar orda aylık maaş diye bir şey yok bunu bile bilmeden benle tartışma içindesin
Günde 8 saat 96Euro yapar 30 günde 3000Euro'ya yakın bir para yapıyor yaw senin burda ne işin var hadii o diplomayı almalısın hadi git soru çöz
Sonuç:
Türkiye de işsiz bir mühendis

Ok.Simdi git polinom Çöz ezik işsiz kalman için o diploma lazım hadi koçum bassss bugün 500 soru çözmelisin hadiii.
Dostum bir iş her zaman parası için yapılmaz. O işten aldığın keyif de önemlidir. Neden böyle şeyler söyleyerek burada yardım isteyen küçük arkadaşlarımızın modunu düşürüyorsun? Herkesin yabancı bir ülkeye gidecek fırsatı yok. Ayrıca insanın da kendi yurdu gibi bir yer yok.

Valla keyif benim için önemli değil parası olsun yeter.

Vallahi keyif benim için önemli değil parası olsun yeter.

Solculuk nedir komünizm nedir hiç açıklamayacağım seninle alayda etmeyeceğim.
İlerideki hayatında sana başarılar diliyorum umurım iyi yerlere gelirsin.

Solculuk nedir komünizm nedir hiç açıklamayacağım seninle alayda etmeyeceğim.
İlerideki hayatında sana başarılar diliyorum umurım iyi yerlere gelirsin.
Komünizm ile konunun ne alakası var?

Sınava çalışıyorum daha. 3 Ay sonra üniversiteye gideceğim sonrasında 4 yıl okuyup 3 bin dolar maaşla direk işe başlayacağım.
Tabii efendim 3/A'dan limonu kutluyorum başarılarının devamını dilerim ortaokul da da takdir almayı ihmal etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…