Okumak istememek

Dostum daha 8. sınıfsın LGS var önünde bu bıkkınlık emin ol yorar seni şurada kalmış 3 ay sık dişini aileni de mutlu et kendini de. Benim ailemde çok zorlardı beni ama benim iyiliğim için ki önceki konularda da derslerinin iyi olduğunu söylemişsin. ( Yeni nesil matematik sorusu çözebiliyorum lgs de beni matematik kurtardı dilersen at bize yardımcı olalım.)

Kaza bela olmazsa kötüde olsa kalırım.
Çocukluk yaptığın tamamen bu kadar. Eşeklik yani.

Kaza bela olmazsa kötüde olsa kalırım.
Çok umutsuzsunuz bence. İyimser olun az. Bir yere kadar emek vermeniz gerekiyor bazı şeyler için.

Öğretmenlerinizin sizi övmesinden derslerde veya okul içinde başarılı olduğunuzu düşünüyorum. Bu gayet güzel bir şey. LGS bittikten sonra zaten uzun bir süre kafanız rahat edecek. Fakat rahat olmak için emek de gerekiyor.

Dostum daha 8. sınıfsın LGS var önünde bu bıkkınlık emin ol yorar seni şurada kalmış 3 ay sık dişini aileni de mutlu et kendini de. Benim ailemde çok zorlardı beni ama benim iyiliğim için ki önceki konularda da derslerinin iyi olduğunu söylemişsin. ( yeni nesil matematik sorusu çözebiliyorum LGS de beni matematik kurtardı dilersen at bize yardımcı olalım.)

Çocukluk yaptığın tamamen bu kadar. Eşeklik yani.

İyi niyetin için teşekkür ederim. Çocukluk gibi gözüküyor tabii ki. Fakat bu psikolojide olsaydın aynısını yapardın. Böyle durumlarda empati kurmak lazım oturduğun yuvadan iyi hoş halinle düşünmek olmaz. Değişik bir psikolojik yapım var zaten.

Çok umutsuzsunuz bence. İyimser olun az. Bir yere kadar emek vermeniz gerekiyor bazı şeyler için.

Öğretmenlerinizin sizi övmesinden derslerde veya okul içinde başarılı olduğunuzu düşünüyorum. Bu gayet güzel bir şey. LGS bittikten sonra zaten uzun bir süre kafanız rahat edecek. Fakat rahat olmak için emek de gerekiyor.

Başarım güzel, davranışlarım gayet kibar. Matematikdede yavaş yavaş iyileşiyorum fakat istemiyorum cidden istemiyorum. Sınavı kazanacaksın bile bu stresle kazanamam.

İyi niyetin için teşekkür ederim. Çocukluk gibi gözüküyor tabii ki. Fakat bu psikolojide olsaydın aynısını yapardın. Böyle durumlarda empati kurmak lazım oturduğun yuvadan iyi hoş halinle düşünmek olmaz. Değişik bir psikolojik yapım var zaten.

Başarım güzel, davranışlarım gayet kibar. Matematikdede yavaş yavaş iyileşiyorum fakat istemiyorum cidden istemiyorum. Sınavı kazanacaksın bile bu stresle kazanamam.
Hocam stres yapmaya ne ihtiyacınız var ki? Her şeyiniz olması gerektiği gibi. Hiçbir sıkıntınız yok. Az daha dişinizi sıkmanız yeterli. Sonrasında güzel günler var.

Okumayıp ne yapmayı düşünüyorsun? Eğer çok bir ticari zekan yoksa okula gitmemek saçma. Neyine güveniyorsun hadi diyelim lise bitti? Sanayide günde 12 saat çalışmayı göze aldıysan birşey diyemem. Günlük tekrarlarını yap. 10 soru olsa bile her gün paragraf çöz, Fen'e yoğunlaş ve kendini yabancı dilde geliştir. Ancak böyle başarabilirsin.

Okumayıp ne yapmayı düşünüyorsun? Eğer çok bir ticari zekan yoksa okula gitmemek saçma. Neyine güveniyorsun hadi diyelim lise bitti? Sanayide günde 12 saat çalışmayı göze aldıysan birşey diyemem. Günlük tekrarlarını yap. 10 soru olsa bile her gün paragraf çöz, Fen'e yoğunlaş ve kendini yabancı dilde geliştir. Ancak böyle başarabilirsin.
Yabancı dilim çok iyi fenimde iyi fakat olay matematik de bitiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı