Okumak istememek

Aga şimdi gördüm konuyu şana olsa da ben okumasam diyorum lise boş iş bana göre kim sana gerçek hayatta biyoloji konularını matematik konularını bu benim fikrim ama sanada kötü örnek olmayayım.

Ailenden kalacak bir şirket yoksa, okumazsan asgari ücretle çalışıp ayda bir tane duble viskiyi zor içersin.

Ah hocam ahhh. Bir de Amerika'da okusaydınız her gün okumak istemez miydiniz ? Vay be Atam özür dileriz eğitimi, okulları, yönetimi mahvettik. Bize bıraktığın emaneti geliştiremediğimiz için çok özür dileriz, çok.

Ailenden kalacak bir şirket yoksa, okumazsan asgari ücretle çalışıp ayda bir tane duble viskiyi zor içersin.
Konunun viski ile alakası?
Zengin olup da viski içmeyen birçok kişi var viski ile zenginlik ile arasında ilişki nedir?

Konunun viski ile alakası?
Zengin olup da viski içmeyen birçok kişi var viski ile zenginlik ile arasında ilişki nedir?
Mesajın anlamını anlamamışsın. Oradaki anlam, hayatına ayıracak ne paran ne de zamanın olduğudur. Viski bir örnek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…