Okumaktan bıktım

İmkan varsa dil öğrenip yurt dışına gitmeye çalış. Onların 1 asgari maaşı Türkiye'de doktor maaşına denk. Ve internetteki o bilgisayardan para kazanma olaylarına da çok inanma bence.

İşte sıkıntı orada, nasıl gideceğim? Work and travel desen çok para, o parayı nasıl biriktirebilirim?

Eki Görüntüle 1923824

Dalga geçmiyorum. Eski hesabımın ismini böyle koymuştum.

Dostum sana tavsiyem okulu bırakma 2 yıl dişini sık sınavda kötü puan almadan makul puan al ve "jandarma subay" ol 4 yıl akademiye git akademide zaten sana ders verilmiyor silah atışı ve meslek hakkında eğitim alıyorsun hem oraya gidince senin maaşın oluyor yeme içme hatta kıyafetinden tıraşına kadar hepsi devlet tarafından karşılanıyor, mesleğe başladığında öyle dağlarda çatışma nöbet derdide yok masabaşı iş yapıyorsun astsubaylara ve askerlere görev ve emir veriyorsun devlet sana güzel lüks araba veriyor yakıtı bile devlet tarafından karşılanıyor ve bir forsun oluyor daha sayamadığım bir sürü avantajı var biraz araştır rahat bir meslektir.

Ne yapacağında bile emin değilsin nasıl 30 bin üzeri maaş almayı bekliyorsun?

Hocam dükkan açmak ucuz mu? En az 6 milyon para lazım.

Sen bunalmışsın, az akışına bırak ve derin nefes al. Git dışarıda bisiklet sür, köye git orada ormanda yürü vs kafanı dağıt. Sakin olamadığın için boş hayaller kurup konuşuyorsun.

Bu kafayla senin Work and travel yapman çok zor sanayi istemiyorsan otobüs muavinliği deneyebilirsin ona da yok dersen artık yapacak bir şey yok dizlerinin üstünde çöküp oturacaksın ailenin karşısına paşalar gibi okuyacaksın okulunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…