Okumanın yaşı var mı?

Sınav her türlü kazanılır ben zamanında çok dip durumlardan ÖSS kazanmıştım, DGS veyahut YKS fark etmiyor, zaten halihazırda ilgilendiğin bir işin de varmış ayrıca maddi sıkıntın da yokmuş, kesinlikle okunur.
Zaten yazılım üzerine okumayı düşünüyorum. 6-7 senedir yazılımla uğraşıyorum fakat eğitim olarak illa ki eksiğim vardır. Hep içimde bir mühendislik okumak vardı. O yüzden DGS ile bilgisayar mühendisliği okumayı düşünüyorum. Part-time olarak bir yazılım şirketinde çalışıp aynı zamanda okula devam etme gibi bir düşüncem var.
 
Yok. Sadece öğrenim hayatı için değil basit bir okuma deneyimi için bile geç değil.
İlk kitabımı 5 yaşında okumuşum.
Ondan sonra lise 1'e kadar kitap okumadım. Lisede yılda 3-5 kitap okurdum.
Sonra üniversiteye geçtiğimde yine bıraktım. Şimdi 33 yaşındayım 28 yaşında tekrardan kitap okumaya başladım. Yılda 60-70 kitap okuyorum. Düzenli olarak okuduklarımın kaydını tutuyorum, 500 kitabı geçtim. İlk hedefim 1000 kitap okumaktı, şimdi daha da artıracağım bu hedefi. Hiçbir şey için geç değil.
 
Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora ile her şey bitecek sanmıştım ama bitmiyor :) hala okuyorum. Maddi gücünüz el verdiği sürece okuyun. Hatta maddi gücünüz yoksa dahi devlet ya da özel bir şekilde burs kovalayıp yine okuyun.
 

Geri
Yukarı