Okunan kitabın özeti nasıl sınıfta anlatılabilir?

YKS öğrencisi

Decapat
Katılım
7 Ocak 2022
Mesajlar
714
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar hocamız bize ödev verdi. Bir kitap okumamızı istedi ve bunu sınıfta kitabı özetlememizi istedi. Hoca dedi normal özetinden bakıp anlatmayın anlarım dedi. Bende smodin.io diye bir yapay zekaya bu kitabın özetini buldum ve yapıştırdım. Yani yeniden yazdırdım. Böyle yapmak mı iyi yoksa tek tek sayfaları irdeleyip ne anlatttıklarına göre mi yazmalıyım? Kitabım 200 sayfa bu arada.
 
Son düzenleme:
Dediğinizi yapsanız hocayı kandırıp bir şey kazanmış olmayacaksınız. Okuyun kitabı. Size bir şey katacağı için öneriyor hocanız size kitabı.
 
Arkadaşlar hocamız bize ödev verdi. Bir kitap okumamızı istedi ve bunu sınıfta kitabı özetlememizi istedi. Hoca dedi normal özetinden bakıp anlatmayın anlarım dedi. Bende smodin. IO diye bir yapay zekaya bu kitabın özetini buldum ve yapıştırdım. Yani yeniden yazdırdım. Böyle yapmak mı iyi yoksa tek tek sayfaları irdeleyip ne anlatttıklarına göre mi yazmalıyım? Kitabım 200 sayfa bu arada.

Zamanınız varsa okuyun aklınızda kalan bilgiler zaten önemli yerlerdir onları toplayip araya biraz kelime ekleyip ozetleyin.
 
Kitabı okuyun zaten kitap bitince neler anlatacağınız aklınızda olacak, şuan kitap hakkında bir bilginiz olmadığı için ne anlatacağınızı nasıl anlatacağınızı bilmiyorsunuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı