Bu SSD'yi almayın gençler, bu SSD Allah'ın belası bir SSD. Şu an bunu kullanıyorum ve süreki saçma sapan yerlerde donuyor dosya aktarma hızı kötü.![]()
Hikvision Hıkvısıon Hs-ssd-e100/128g 128gb Ssd (okuma 550mb / Yazma 430mb) - Fiyatı, Yorumları
Hikvision Hıkvısıon Hs-ssd-e100/128g 128gb Ssd (okuma 550mb / Yazma 430mb) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
VALORANT kuracağım.Ne tür oyunlar? 120 GB yeterli olmayabilir.
Yani en ucuz deyince direk bunu attım.Bu SSD'yi almayın gençler, bu SSD Allah'ın belası bir SSD. Şu an bunu kullanıyorum ve süreki saçma sapan yerlerde donuyor dosya aktarma hızı kötü.
Benzer bir şey planlıyorum zaten.Ayrıca şu an bunu kullanıyorsanız bence oyunları buna kurun, yeni alacağınıza da Windows'u kurun.
Toshiba yoksa, Kioxia var.Yani en ucuz deyince direk bunu attım.
Önerim Toshiba'nın 128 GB'lık modeli ama bulamadım maalesef.
Ayrıca şu an bunu kullanıyorsanız bence oyunları buna kurun, yeni alacağınıza da Windows'u kurun.
Valorant kuracağım.
Aslında Valorant dışında pek bir şey kurmayı planlamıyorum, belki War Thunder'ıda oraya kurarım.Sadece Valorant değildir bence grafik tabanlı oyunlarda sıkıntı çekersiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.