Olağanüstü varlıklara karşı olan korku ve takıntı nasıl geçer?

Arkadaşlar merhaba her şey 5 sene önce bir video izlemem ile başladı. Videoda işte korkunç şeyler vardı bebekler hareket falan ediyordu o günden sonra bu gittikçe arttı. Artık herhangi bir şeyden karabasan, yecüc ile mecüc gibi konular hakkında bir yazı okusam bile korkuyorum. Ellerimi yıkarken 3 saniyede bir arkama bakıyorum, bakmaz isem çıldırıyorum. Ailem bu durumu umursamıyor, takma kafaya diyor. Hayat kalitem çok düşük. Nasıl geçirebilirim bunu? Not: Ergenlik dönemindeyim.
Kaç yaşındasın.

Dalga geçmesin daha da fazla musallat olur

Sen sürekli kafanda onları düşünürsen sana musallat olurlar onları düşünmemeye çalış yapacak bir iş bul zamanla bu korkun geçer.

Musallat olmaz. Daha da bu genç kardeşimizi korkutma dostum. Senin alemin farklı onların alemi farklı. İstesen de göremezsin onları. Anca biri sana büyü yaparsa musallat yaşarsın. Onun bile garantisi yok aslında.

Üç harfliler falan filan hepsi insan uydurması hurafelerdir. Gerçekdışı. Tedavisi ise basit, psikoloğa gideceksin ve terapi alacaksın. Fayda etmezse psikiyatri sana reçete yazar ilaç kullanırsın, mis gibi olursun.

Hocam merhaba. Alanınız olmadığı için bu şekilde düşünmeniz normal. Büyü, büyücü, musallat, havas, hüddam gibi şeyler bu dünyada var olan şeyler. Bilimin açıklayamaması onun varlığını değiştirmiyor, kitaplarda her şey yazmıyor. Kadim medeniyetlerin çoğunun kullandığı bir şey büyü. Günümüzde dahi eski büyü kitapları bulunuyor. Büyüde kullanılan malzemeler, söylenen tılsımlı sözler bulunuyor o kitaplarda. Bilmediğiniz için ve belki de inanmadığınız için yok sanıyorsunuz. Tabii musallat gibi düşünülen şeylerin çoğu psikolojik oluyor. Fakat büyü ve musallat gibi durumlar ne yazık ki gerçek olan şeyler.

Musallat olmaz. Daha da bu genç kardeşimizi korkutma dostum. Senin alemin farklı onların alemi farklı. İstesen de göremezsin onları. Anca biri sana büyü yaparsa musallat yaşarsın. Onun bile garantisi yok aslında.

Hocam merhaba. Alanınız olmadığı için bu şekilde düşünmeniz normal. Büyü, büyücü, musallat, havas, hüddam gibi şeyler bu dünyada var olan şeyler. Bilimin açıklayamaması onun varlığını değiştirmiyor, kitaplarda her şey yazmıyor. Kadim medeniyetlerin çoğunun kullandığı bir şey büyü. Günümüzde dahi eski büyü kitapları bulunuyor. Büyüde kullanılan malzemeler, söylenen tılsımlı sözler bulunuyor o kitaplarda. Bilmediğiniz için ve belki de inanmadığınız için yok sanıyorsunuz. Tabii musallat gibi düşünülen şeylerin çoğu psikolojik oluyor. Fakat büyü ve musallat gibi durumlar ne yazık ki gerçek olan şeyler.
Kardeşim, varlığını ispat edebilmemiz için düzenli olarak test edip deneylerle gözlemlememiz gerekir. Neden Japonlarda, Norveç'te cinler yok da sadece İslam devletlerinde var? Cinler o tarafa gidemiyor mu? :D Bahsettiğin kitaplar insan uydurması.

İslam dini bu konular hakkında çok korkunç bir din. Ben dinden çıktığımdan beri kafam rahat izlediğim videolar beni etkilemiyor, cinli şeytanlı şeyler izliyorum arada. Tavsiye ediyorum.

Aynı
Sorunu bende yaşıyorum, bunun sebebi çocukken yanınızda konuşulan şeyler şahit okduğunuz olaylardan bilinç altınıza yerleşir büyüncede geçmez öyle varlıkların gerçek olmadığınıza kendinizi gerçek anlamda inandırmanız gerçek çözüm olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı