Olmayacak birine aşık olmak

Ya yanlış anlama ama bu kızdan pek hayır gelmez gibi duruyor.
Yok aga ne yanlışı. Bana da öyle geldi. Dediğim gibi hem yaşadığım hem de yaşamak istediğimiz hayat çok farklı. Daha önce sevgilim olmadığı için ve genelde insanları o kadar güzel bulmadığım için bu sefer farklı gelmişti ama artık olacağına varır diyelim.
2 gün üzülür 3. gün düzeliriz yapacak bir şey yok.
Teşekkür ederim

@333365 reddedilecegi belli ise gelir bence.

Kabul edilse bile zengin kız fakir oğlana dönecek olay.
Denemekten zarar gelmez, denemedim demezsin hiç değilse.
Reddedilmek nasıl bir zarar verir bilmiyorum ama birkaç tane aşırı egolu kız tarafından herkese yürüyormuşum gibi lanse edildim.
Halbuki onlar bana yürüse kabul etmezdim. Arkadaşça yaklaşmıştım.
Reddedilmenin nasıl bir zararı olur bilmiyorum ama vazgeçtim. Ve böyle şeyleri kafamın kaldırmadığını tekrar anladım. Şuan sevgilim olsun istiyorum ama olduğunda muhtemelen bomboş bir şey gelecek ve tam tersini isteyeceğim.
Storysine yanıt vermiştim birkaç saat önce ama hala bakmamış. Daha önce bakmıştı ama konuyu nasıl yürüteceğimi bulamayıp batırmıştım. Bu konuyu dün gece 12'de atmadan önce yanıt vermiştim storysine.
Cevabı ne olur bilmiyorum ama konuyu pek uzatmamaya çalışıp kafamdan kızı atmaya çalışacağım.
Zaten dediğim gibi çevremde "o herkese yürüyor" gibi saçma ve asılsız bir algı oluştu. Biriyle konuştuğumda, mesaj attığımda vs. öyle bir düşünceye kapıldılar. Halbuki yakın kız arkadaşlarımın hepsiyle o şekillerde tanışmıştık.

Böyle düşünenler kendi yaptıklarını normal görmek için başkalarına çamur atarlar. Sen de aynı imajı onlara yap. Kendini ezdirme.
Aga ben normal insanım durduk yere kimseyi yargılayacak değilim. Bunu yüzüme söyleme gibi bir durumları da yok zaten öyle arkamdan söylüyorlar. Ben kimsenin arkasından gidip böyle boş konuşmak istemem açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı