Omen 16 alınır mı?

Bu daha iyi bir seçenek olur.

Linkteki Omen 16 alınır mı? Sonrasında sıkıntı çıkarır mı?

Alınır, güzel cihaz. Ben de R7/RTX3060 olan versiyonu var ve çok memnunum. Kasa ince ve şık, her yerinden ışıklar fışkırmıyor, sıcaklık sorunu yaşamadım, ekranı güzel, en yeni teknılojileri ilk sunan modellerden. Ayrıca Vitus'larda çok konuşulan düşük TDP sorunu diye bir şey de yok.
Eğer taşınabilir ve güçlü bir şey istiyorsan çok iyi, tabi bundan daha kaba ama soğutması iyi modeller var ama onlar bana göre biraz anlamsız büyük.

Bu daha iyi bir seçenek olur.

Belirttiğiniz model ile ilgili pek bir şey bulamadım, watt değerleri , soğutma performansı, mux switch vs olup olmaması yazmıyor. Sanırım bir üst modeli olan 4070li versiyonunda ise çokça ısınma probleminden bahsedilmiş (100°+) . Aynı zamanda Acer olması firmanın geçmişte ki kötü ürünlerinden ötürü kafamda soru işareti bırakıyor başka tavsiyeniz varsa çok daha güzel olur.

Belirttiğiniz model ile ilgili pek bir şey bulamadım, watt değerleri, soğutma performansı, MUX Switch vs olup olmaması yazmıyor. Sanırım bir üst modeli olan 4070'li versiyonunda ise çokça ısınma probleminden bahsedilmiş (100°+). Aynı zamanda Acer olması firmanın geçmişte ki kötü ürünlerinden ötürü kafamda soru işareti bırakıyor başka tavsiyeniz varsa çok daha güzel olur.

Helios Acer'in amiral gemisidir. Bu kasayla ilgili hiçbir kötü yorum bulamazsın zaten ekstra olarak Acer'ın 2023 kasaları olağan üstü bir soğutmaya sahip sıvı metal macun kullanmaları da soğutmaya ekstra destek veriyor. 140W GPU sahip ve Advanced Optimus var cihazda.

Dell ve Victus son çıkardığı tüm cihazlar işlemci tarafından limitli geliyor. ASUS ve Acer limitsiz olarak sunuyor cihazlarını.

Alternatif olarak bunu önerebilirim.

Helios Acer'in amiral gemisidir. Bu kasayla ilgili hiçbir kötü yorum bulamazsın zaten ekstra olarak Acer'ın 2023 kasaları olağan üstü bir soğutmaya sahip sıvı metal macun kullanmaları da soğutmaya ekstra destek veriyor. 140W GPU sahip ve Advanced Optimus var cihazda.

Dell ve Victus son çıkardığı tüm cihazlar işlemci tarafından limitli geliyor. ASUS ve Acer limitsiz olarak sunuyor cihazlarını.

Alternatif olarak bunu önerebilirim.

Peki hocam asus rog ve acer predator arasında hangisini önerirsiniz? Birinin gpu 175watt'a kadar dynamic boost ile çıkabiliyorken diğeri 13700hx'e sahip. Genel olarak ( ekran , performans, soğutma ) hangisini derseniz onu alayım şimdi

Burada bir inceleme video su var Hellios'un 102W da 88 derece görüyor ve şahane bir sıcaklık bana göre bu watt da.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki hocam ASUS ROG ve Acer Predator arasında hangisini önerirsiniz? Birinin GPU 175Watt'a kadar Dynamic Boost ile çıkabiliyorken diğeri 13700Hx'e sahip. Genel olarak ( ekran, performans, soğutma ) hangisini derseniz onu alayım şimdi

175W olması çok bir şey değiştirmiyor sadece spesifik yüklerde 100W üzerine çıkıyor 4050-60-70 kartlar. Benim tercihim hellios olurdu açıkçası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı