OMSI 2 Steam Edition alınır mı?

Tourist Bus Simulator nasıl acaba?

Ayrıca sistemim kaldırır mı fernbusu veya tourist busu.

Evet sisteminiz her 2 oyunuda kaldırır tourist Bus Simulator gelecek olursak hemen almayın oyunda bir hata yüzünden otobus çağıramiyorsun bunun çözümü ise yeni kayit dosyası açıp oyuna yeniden başlamakmış size önermem şimdilik tourist Bus Simulator bu oyun yerin fernbus ve OMSI 2 birlikte alabiliyorsanız alın veya sadece OMSI 2 alabilirsiniz fernbus DLC falanda lazım yoksa tadı çıkmıyor DLC fiyatları da tuzlu biraz.

Alabildiniz mi bir oyunu? İki oyundan birini ben de almak istiyorum ama beğenmezsem iade edemiyeceğim büyük ihtimal. En son iade yasağı yemiştim.

İade yasağı ile ilgili bir bildirim aldıysanız lutfen buraya bir fotoğraf atar misiniz lutfen merak ediyorumda nasıl bir mesaj olduğunu çünkü bende son zamanlarda çok fazla iade yaptım.

İade yasağı ile ilgili bir bildirim aldıysanız lutfen buraya bir fotoğraf atar misiniz lutfen? Merak ediyorum da nasıl bir mesaj olduğunu. Çünkü ben de son zamanlar da çok fazla iade yaptım.
Son yaptığın iadeye karşılık olarak yazılan çok fazla iade yaptığını ve gelecekte yapacağın iade taleplerini reddedebileceklerini belirten bir yazı olması lazım. En sonunda da bu sefer bu oyunu iade etmene izin vermeyeceğiz gibi bir yazı yazıyor talepler kısmında.

Son yaptığın iadeye karşılık olarak yazılan çok fazla iade yaptığını ve gelecekte yapacağın iade taleplerini reddedebileceklerini belirten bir yazı olması lazım. En sonunda da bu sefer bu oyunu iade etmene izin vermeyeceğiz gibi bir yazı yazıyor talepler kısmında.

Hmm tamam anladım teşekkür ederim.

Bende alcam Omsi'yi iade ettim. Sisteminiz nedir bu arada? 😁
2070S ekran kartım var da. Oyunda kullanabildiğimiz 2 otobüs var. İkisi de birbirinin aynısı. Oyunun DLC fiyatları oyun fiyatıyla aynı. Optimizasyonu biraz sıkıntılı. İade talebi oluşturdum. İade yasağım bittiyse iade olacaktır tahminimce. En iyisi bu iki oyuna da bulaşmayıp SCS'nin otobüs oyunu çıkarması. Çıkarması da 2025'i bulur bence. :D

2070S ekran kartım var da. Oyunda kullanabildiğimiz 2 otobüs var. İkisi de birbirinin aynısı. Oyunun DLC fiyatları oyun fiyatıyla aynı. Optimizasyonu biraz sıkıntılı. İade talebi oluşturdum. İade yasağım bittiyse iade olacaktır tahminimce. En iyisi bu iki oyuna da bulaşmayıp SCS'nin otobüs oyunu çıkarması. Çıkarması da 2025'i bulur bence. :D
Bus simülatör 2021 alacağım 😁
The bus oyununu almıştım önceden çok güzel Rami 16 yapıp oynayacağım onu fps drop yiyorum çünkü onuda tavsiye ederim 😁

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı