Omuz antrenman programı nasıl?

RoadMix

Kilopat
Daha fazla  
İyi Sosyaller. Her çarşamba bu omuz programını uyguluyorum. 179 ve 60 kiloyum. Kilo almak için başladım hafif de fitlenmek için. Program görseldeki gibidir. Eksik veya kötü bir şey var mıdır?

Screenshot_2023-09-13-12-24-46-760_com.google.android.apps.docs-edit.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
En iyi antrenman devamlılığı olandır bunu unutma. Kilo almak için beslenme programını düzenlemelisin, kalori fazlası alarak (yaktığın kaloriden fazlasını yiyerek) sağlıklı şekilde kilo alabilirsin. Her programla başarıya ulaşabilirsin genelde aynı hareketler olur bunlara takılma. Formu bozmadan videoları izleyerek ilerle. Eğer yeni başlıyorsanız gün geçtikçe koordinasyonuz artacaktır ve daha çok verim alacaksınız.

En iyi antrenman devamlılığı olandır bunu unutma. Kilo almak için beslenme programını düzenlemelisin, kalori fazlası alarak (yaktığın kaloriden fazlasını yiyerek) sağlıklı şekilde kilo alabilirsin. Her programla başarıya ulaşabilirsin genelde aynı hareketler olur bunlara takılma. Formu bozmadan videoları izleyerek ilerle. Eğer yeni başlıyorsanız gün geçtikçe koordinasyonuz artacaktır ve daha çok verim alacaksınız.
Sabah 3 veya 4 yumurta - spordan önce tavuk + makarna yiyip salona geçiyorum genelde öğünlerim bu şekilde. 1 1.5 ay gibi sürede bu şekilde hafif de olsa verim alır mıyım? 179 60kgyim.

Sabah 3 veya 4 yumurta - spordan önce tavuk + makarna yiyip salona geçiyorum genelde öğünlerim bu şekilde. 1 1.5 ay gibi sürede bu şekilde hafif de olsa verim alır mıyım? 179 60kgyim.
Kalori hesabı yapmamız lazım, bunun için bel( göbek deliği üzerinden), boyun (adem elması denen yerden en geniş kısımdan) ölçü verirseniz yağ oranınızı belirleriz. Yaşınız kaç metabolizmanız yüksek mi? Çalışma-hareket durumunuz nedir gün içerisinde? >Gün içindeki toplam kalori önemlidir ve bunları sağlıklı gıdalardan alırsanız, kötü yağlanma dediğimiz şey olmaz. Nutella yiyerek te kilo alabilirsin, makarna yiyerek te burada besin kalitesi önemlidir. Her zaman yediğinden daha fazlasını yemelisinki kilo alabilesin. 80 kilolara doğru gelmen gerekiyor bu boy ile. Bir anda değil ama yavaş yavaş acele etmene gerek yok.

Bence internetten antreman bakma hareketlere bak kendine bir program oluştur ben 2 yıldır öyle yapıyorum. Şuan omuz antremanım şöyle ve sürekli değiştiriyorum

Dumbell Shoulder Press/Overhead Press değişebiliyor
Lateral Raise
z bar upright row
Front Raise (Dumbell veya kabloda değişiyor)
Kabloda lateral Tükeniş
(Sırt günlerinde arka omuz çalışıyorum Facepull ve Reverse peckdeck)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı