Ona buna konu açan üyeler

Bence durum böyle oldu.

Eo2w19fXUAAtwbp.jpg

Cidden beni çileden çıkarıyorlar, ona buna konu açmak nedir arkadaşım? Sürekli saçma sapan konular, saçma sapan sorular. Rüya görür konu açar, kız görür konu açar, kız teklifini kabul eder konu açar, kız teklifini reddeder konu açar, kız ayrılır gene konu açar. Nedir yani bu konu açma merakı anlamıyorum ki. Ne gerek var bu kadar konu açmaya?
Aynılarını düşünüyorum.

Ben de sinirleniyorum ama şöyle düşün. Paylaşan kişinin bu durumu paylaşacak arkadaşı veya yakını olmadığını düşün. Burası anonim gibi bir yer olduğu için kim olduğu doğal olarak belli olmadığı için buraya açıyor. Moderatörler uygun gördüğü sürece sıkıntı yok. Bakıp geçin.

Cidden beni çileden çıkarıyorlar, ona buna konu açmak nedir arkadaşım? Sürekli saçma sapan konular, saçma sapan sorular. Rüya görür konu açar, kız görür konu açar, kız teklifini kabul eder konu açar, kız teklifini reddeder konu açar, kız ayrılır gene konu açar. Nedir yani bu konu açma merakı anlamıyorum ki. Ne gerek var bu kadar konu açmaya?
Rahatsız oluyorsan bu kategoride işin yok demektir. Bu kategoride yaşadığı otu b*ku konu açan insanlar, paylaşacak kimseleri olmadığı için burda anlatıyorlar.

?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı