Uygulama simgeleri, arayüz elemanları ve elden geçen bildirim paneli bana çok itici geldi görünen o ki oneUI 7 gelse de geçmeyeceğim. Umarım şu pil simgesini de değiştirirler ucuz Çin üretimi yazılımlardan fırlamış gibi duruyor.
Samsung Galaxy S24 Series One UI 7 Android 15 Beta Thread. Please read ALL of post #1 carefully before attempting to install the beta! Always check post #2 to see the latest update.zip links when available! - For bugs and issues regarding the...
xdaforums.com
Beta 4 dosyasi duz S24 modeli icin henuz yayinlanmadi ben yukleyemedim ama beta 3'den daha kotu diyenler var. Neyse yakinda dosya cikar. Yukledikten sonra yorum yaparim.
Guncelleme tarihleri sizdirilmis sanirim. Dogruysa 18 nisan itibariyle guncelleme yayinlanmaya baskayacak.
Bu tarihler dogruysa ki dogru gibi toplam 6 tane beta guncellemesi cikacagi da az cok dogru cikmis oluyor.
Zoom toplantisindan sizmis sanirim.
@gokmenceylann Galaxy S23 icin de beta programi baslatilacak gibi duruyor.
Samsung Galaxy S24, Z Flip6 ve Z Fold6 için 7 Nisan'da stabil One UI 7 güncellemesi dağıtılmaya başlanacak. Kademeli olarak diğer seriler de güncellemeyi alacak. Galaxy S24 FE, S23 serisi, S23 FE, Z Fold5 ve Z Flip5, Tab S10 ve S9 serileri cihazlar da 7 Nisan'daki güncellemeden sonra kademeli olarak güncellemeyi alacak cihazlar olacak.