Adamlar stabil sürüm vermek yerine beta yayınlaya yayınlaya yürütecekler herhalde.

One UI 7'yi çoğu kişi beğenmedi. Uygulama simgeleri One UI 6'ya nazaran berbat olmuş ve fazla bir yenilik göremedim. Samsung böyle giderse ColorOS, Nothing OS, HarmonyOS ve Pixel UI'nin yanından bile geçemez.

XDA forumda beta 5'i bırak beta 4'ü bile paylaşmadılar. Herhalde One UI 6.1'e düşmem gerekecek. Direkt stabil güncellemesinin düşmesi için beta 5'in yüklü olması gerekliydi sanırım.

Neyse çok da umurumda değil. Beta ile stabil arasında pek bir fark olacağını düşünmüyorum. Devam ederiz artık beta 3 ile.

One UI 7'yi çoğu kişi beğenmedi. Uygulama simgeleri One UI 6'ya nazaran berbat olmuş ve fazla bir yenilik göremedim. Samsung böyle giderse ColorOS, nothing OS, HarmonyOS ve pixel UI'nin yanından bile geçemez.

Kim beğenmedi, birçok kişi memnun kaldı, ekstra özelleştirilebilmesi de cabası.
Animasyonlara kadar özelleştirme yapabiliryorsunuz artık.
Ayrıyeten uygulama simgelerini bende beğenmemiştim ilk başta, ancak göz alışkanlığı ile alakalı, bana artık daha güzel geldi şahsen hatta One UI 7 Dark simgeleri kurdum öyle kullanıyorum One UI 6.1.1'ri.
Tabii herkes sevecek diye bir şey yokta simgeler o kadar da kötü olmadı bence daha iyi oldu tabii kişisel bir şey.
Beğenmeyen insanlar çok yüksek beklenti içerisindeydi ondan beğenmediler, millet bir anda yepyeni bir şey gelecek zanneti sanırım, o beklenti ile beklerse insanlar tabii memnun kalmaz.

One UI 7'yi çoğu kişi beğenmedi. Uygulama simgeleri One UI 6'ya nazaran berbat olmuş ve fazla bir yenilik göremedim.

Yenilik bağlamında bence son yılların en fazla yeniliğe ve geliştirmeye sahip güncellemesi. One UI 6'a göre görsel olarak arayüzde değişen çok fazla şey var. Uygulama simgeleri bana daha modern ve güzel geldi. Eski simgelerin sıkıcı ve kötü olduğunu düşünen taraftayım ve iyi ki değiştirmişler ama tabi ki One UI 8 ile daha iyi hale getirmelerini isterim.

Samsung böyle giderse ColorOS, Nothing OS, HarmonyOS ve Pixel UI'nin yanından bile geçemez.

Pixel UI arayüzün işlevselliği olarak kötü ve animasyonlar iOS veya One UI kadar iyi değil. İnsanlara saf Android olarak lanse ediyorlar ama kullanışlılık olarak iOS'un da diğer Android arayüzlerinin de gerisinde. Diğer arayüzler zaten iOS'un Android verisyonu.

Samsung Electonics'in co CEO'su hayatını kaybetti, bu adam bile stabil sürümünü göremeden öldü, gülsem mi üzülsem mi bilemedim .

Gülme isteği daha ağır basıyor bana nedense. 7 Nisanda yayınlanacağı duyurulmasa Samsung One UI 7 stabil sürümü görebilmek artık torunlarımın şansı diyecektim.

Beta 6 yayınlandı. Muhtemelen son beta olacak. Sızdırılan beta takvimi de doğru çıkmış oldu.

Samsung Newsroom S24 serisi ve Z Fold 6 ile Z Flip 7 için 10 nisan'da yayınlanacağını söylüyor One UI 7 stabil sürümünün. 1 hafta sonra ise S23 serisi ve S24 FE için stabil sürüm yayınlanacak. Sanırım Z Fold 5 ve Z Flip 5 için de bu tarihte güncelleme yayınlanacak. Nisan sonunda S23 FE ve S22 serisi güncellemeyi alacak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…