One UI 7 Beta yayınlandı

Şu an dediğiniz durumu bilmiyorum. Yani sağdan kaydırınca kontrol paneli ve soldan kaydırınca kontrol paneli + bildirimleri ayarlar menüsünden yapılıp yapılmadığından emin değilim. Soldan kaydırınca direk bildirim panelinin geldiğini düşünmekteyim. GoodLock'ta böyle bir ayarın bulunup bulunmadığı hakkında bir bilgim yok.
Umarım bu ayarı koyarlar en azından GoodLock'a koyarlar.

Stock ROM olmadığı için flashlarsanız Knox sayacı artmaz mı?
One UI 7 diye stok zannetmeyin.
Topluluk tarafından yapılmış port ROM'larda Knox sayacını arttırabilir ve garantiniz gider.

Geçen sene One UI 6 beta yükledim. Knox sayacı artmıyor normal güncelleme gibi kuruyoruz tek fark elle kurulum olması. ADB ile yandan yükleme yaparak betaya geçiliyor. İsteyen deneyebilir. Yanlış sürümü kuruyorsan zaten telefon yüklemeyi yapmıyor bu arada denendi geçen sene :D.

Geçen sene One UI 6 beta yükledim. Knox sayacı artmıyor normal güncelleme gibi kuruyoruz tek fark elle kurulum olması. ADB ile yandan yükleme yaparak betaya geçiliyor. İsteyen deneyebilir. Yanlış sürümü kuruyorsan zaten telefon yüklemeyi yapmıyor bu arada denendi geçen sene :D.

S23 ultraya beta başlayınca direkt kuracağım tekrardan. Umarım 15ine kadar gelir yoksa ocak ayına sarkar muhtemelen de gelir diye tahmin ediyorum.

Arkadaşlar ben sabırsız bir insanım ve cihazım A23. One Ui 7 Beta'yı atılan linki izleyerek yüklersem çok kasma yapar mı?

Arkadaşlar ben sabırsız bir insanım ve cihazım A23. One UI 7 Beta'yı atılan linki izleyerek yüklersem çok kasma yapar mı?
Şu an siz cihazınıza yüklüyemezsiniz çünkü A23 için Beta Build'i yok. A23 için Beta programı olacağını bile sanmıyorum. Şubat mart civarı güncelleme gelecektir ve kullanmaya o zaman başlayabilirsiniz.

Şu an siz cihazınıza yüklüyemezsiniz çünkü A23 için Beta Build'i yok. A23 için Beta programı olacağını bile sanmıyorum. Şubat mart civarı güncelleme gelecektir ve kullanmaya o zaman başlayabilirsiniz.
Hocam Beta'nın benim telefonuma gelmeyeceğini biliyorum fakat benim Custom Rom gibi şeyler hakkında pek bir bilgim yok. İnternetten One Ui 7 Beta'yı telefonuma indirmem mümkün değil mi şimdi?

Betalar her zaman illaki sorun çıkarır bekle daha iyi sonra uğraşırsın.
A serisine martta geleceği söyleniyor ve hiç beklemek istemiyorum ama sanırım beklemek zorunda kalacağım.

Hocam Beta'nın benim telefonuma gelmeyeceğini biliyorum fakat benim Custom ROM gibi şeyler hakkında pek bir bilgim yok. İnternetten One UI 7 Beta'yı telefonuma indirmem mümkün değil mi şimdi?

A8e yüklemişler çıkar çıkmaz. GSI olarak paylaşıldı bu arada One UI 7. Ama önermem hiç deneme.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı