One UI 7, seneye çıkacak!

Beyaz_G

Hectopat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Samsung az once gelistiriciler konferansinda One UI 7 hakkinda konustu. Arayuzun degistigini soylediler ve daha fazla bilgi vermediler. Beta bu yilin sonundan once cikacak ancak stabil surum S25 serisiyle birlikte tanitilacak ve ardindan piyasadaki diger cihazlara dagitilmaya baslanacak.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241003_204406_X.jpg
    Screenshot_20241003_204406_X.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 160
Samsung az once gelistiriciler konferansinda One UI 7 hakkinda konustu. Arayuzun degistigini soylediler ve daha fazla bilgi vermediler. Beta bu yilin sonundan once cikacak ancak stabil surum S25 serisiyle birlikte tanitilacak ve ardindan piyasadaki diger cihazlara dagitilmaya baslanacak.
Peki videoyu atma şansın var mı?

Peki videoyu atma şansın var mı?
Etkinlik hala devam ediyor. Etkinlik bittikten bir süre sonra yayın tekrarını atarlar.

One UI mobil platformdaki en iyi arayüzlerden biri. Umarım saçma sapan veya Apple kopyası bir arayüz gelmez.

One UI mobil platformdaki en iyi arayüzlerden biri. Umarım saçma sapan veya Apple kopyası bir arayüz gelmez.
Çok hantal bir arayüz. Hantallığı çözsünler de istedikleri kadar kopyalasınlar. 40000 TL bir telefona veriyorsun ama diğer markalara göre çok daha kötü animasyonlara ve tepkime hızına sahip oluyorsun. One UI'ı seviyorum ama yavaşlığından da nefret ediyorum. Xiaomi, Oppo, Nothing gibi markalar çok daha seri ve daha iyi animasyolara sahip. Muhtemelen fazlasıyla yenilik göreceğiz. iOS'a benzer şeyler de gelecektir.

Çok hantal bir arayüz. Hantallığı çözsünler de istedikleri kadar kopyalasınlar. 40000 TL bir telefona veriyorsun ama diğer markalara göre çok daha kötü animasyonlara ve tepkime hızına sahip oluyorsun. One UI'ı seviyorum ama yavaşlığından da nefret ediyorum. Xiaomi, Oppo, Nothing gibi markalar çok daha seri ve daha iyi animasyolara sahip. Muhtemelen fazlasıyla yenilik göreceğiz. iOS'a benzer şeyler de gelecektir.
Eski cihazlarda gerçekten çok hantal ama S serisi yeni cihazlarda çok akıcı. 2018 model cihazım var, onda hantal mesela.

Eski cihazlarda gerçekten çok hantal ama S serisi yeni cihazlarda çok akıcı. 2018 model cihazım var, onda hantal mesela.
Ben S24 kullanıyorum arada animasyonlar tekliyor. Reddit üzerinde de fazlasıyla şikayet var One UI hantallığı ve animasyonlarıyla ilgili. Neyse One UI 7 ile çözeceklerini umuyorum.

Bu arada muhtemelen One UI 7 ile ilgili cikan sizintilarin hepsi yalandi. Yalan degilse bile One UI 7 cikana kadar degisiklikler olacagini dusunuyorum.

Son düzenleme:
Şu ölü animasyonları düzeltsinler, S24+ kullanıyorum ama 16binlik Honor telefonun animasyonlarını görünce gözüm bayram ediyor. Animasyonların bana, evladım bekle geliyorum dediğini hissediyorum. Aslında çok takmıyordum ama diğer 2 3 yazılımı bizzat test edince sinir bozucu gelmeye başladı bu durum. Bir de hala kimi durumlarda yazılımın sorunu olduğu bariz bir takılmalar var, o da düzeltilmeli.

Bence burada bahsettikleri animasyonla ilgili bir şey. iOS gibi arka planı bulanıklaştırma motoru eklenebilir.

Birkac sizinti cikmis.

Twitter üzerinden gorseller paylasiliyor. Sizinti degil sanirim izin verilmis cunku SDC 24'e giden birisi goruntuleri paylasiyor.

Canli yayin tekrari paylasilmis.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Calisirkenki videosu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Animasyonlar hala berbat. 3 ay oldugu icin yorum yapmayacagim ama o 3 ayda da duzeltirler mi bilmiyorum. Neyse bu kadar yeterli. Onemli bir sey cikarsa atarim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_152.png
    Screenshot_152.png
    127,7 KB · Görüntüleme: 104
  • Screenshot_20241004_003834_X.jpg
    Screenshot_20241004_003834_X.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_20241004_003836_X.jpg
    Screenshot_20241004_003836_X.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_20241004_003845_X.jpg
    Screenshot_20241004_003845_X.jpg