One UI 7 sonrası S21 FE pil performansı nasıl?

Strow

Hectopat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Selam dostlar, uzun süredir S21 FE cihazımın pil performansı berbat durumdaydı ancak yakın zamanda bu sorundan kurtuldum. Bildiğiniz üzere yakın zamanda tüm desteklenen S serisi cihazlara One UI 7 verildi. Bu güncellemeden ben de nasibimi aldım. One UI 7 güncellemesi sonrası pil performansımda ufacık bir artış gözlemlemiştim ancak yeterli değildi. Dün cihazıma Wipe Partition Cache işlemini yaptım ve pil performansımı yeniden gözlemledim. Sonuç bana göre tam anlamıyla mükemmel. Cihazımın pil performansı hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Sizde durumlar nasıl?

Not: Karanlık tema, maksimum pil koruması ve güç tasarrufu modu kullanıyorum. Ayrıca ekran parlaklığı, değişken olmak üzere ortalama yarıda durmakta.
Screenshot_20250523_193656_Device care.png

Screenshot_20250523_193703_Device care.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostlar, uzun süredir S21 FE cihazımın pil performansı berbat durumdaydı ancak yakın zamanda bu sorundan kurtuldum. Bildiğiniz üzere yakın zamanda tüm desteklenen S serisi cihazlara One UI 7 verildi. Bu güncellemeden ben de nasibimi aldım. One UI 7 güncellemesi sonrası pil performansımda ufacık bir artış gözlemlemiştim ancak yeterli değildi. Dün cihazıma Wipe Partition Cache işlemini yaptım ve pil performansımı yeniden gözlemledim. Sonuç bana göre tam anlamıyla mükemmel. Cihazımın pil performansı hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Sizde durumlar nasıl?

Not: Karanlık tema, maksimum pil koruması ve güç tasarrufu modu kullanıyorum. Ayrıca ekran parlaklığı, değişken olmak üzere ortalama yarıda durmakta.
Ben base modelini kullanıyorum. Genel anlamda fark hissetmedim.

Selam dostlar, uzun süredir S21 FE cihazımın pil performansı berbat durumdaydı ancak yakın zamanda bu sorundan kurtuldum. Bildiğiniz üzere yakın zamanda tüm desteklenen s serisi cihazlara One UI 7 verildi. Bu güncellemeden ben de nasibimi aldım. One UI 7 güncellemesi sonrası pil performansımda ufacık bir artış gözlemlemiştim ancak yeterli değildi. Dün cihazıma wipe Partition cache işlemini yaptım ve pil performansımı yeniden gözlemledim. Sonuç bana göre tam anlamıyla mükemmel. Cihazımın pil performansı hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Sizde durumlar nasıl?

Wipe Partition cache ne oluyor tam olarak.

Siz de deneyim hocam bahsettiğim işlemi, eminim ki işinize yarar. Benim cihaz Android 11 ile gelmişti, art arda güncelleme yapıp 13'e kadar çıkmıştım. Demek oradan buraya kadar bayağı dolmuş önbelleği.
S24 8 saat gidiyor yapmaya gerek var mı sizce fakat telefonun ekranı kapalıyken çok şarj gidiyor.

S24 8 saat gidiyor yapmaya gerek var mı sizce fakat telefonun ekranı kapalıyken çok şarj gidiyor.
Yapın hocam ama çok bir fark olacağını sanmam, malum cihazınız yeni olduğu için önbelleği dolu değildir bizim cihazlar gibi.

Bu arada sadece pil performansım artmadı; takılma, donma ve yazılımsal buglar da ortadan kalktı. Sıfır telefon almış gibi hissediyorum resmen.

Değerler güzel gibi duruyor güle güle kullanın hocam. Önceden ne kadar alıyordunuz? Ve %80-%0 arası değerler değil mi bu?

Siz de deneyim hocam bahsettiğim işlemi, eminim ki işinize yarar. Benim cihaz Android 11 ile gelmişti, art arda güncelleme yapıp 13'e kadar çıkmıştım. Demek oradan buraya kadar bayağı dolmuş önbelleği.
Mesajı yeni gördüm pardon bu işlemin herhangi bir zararı veya format atmak falan lazım mı? Ve rehber videosu falan var mı hocam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı