Ön kamerası kötü ama arka kamerası, işlemcisi ve ekranı kat kat daha iyi. Üstelik daha yeni bir model Ayrıca en stabil arayüzlerden birisini kullanıyor kendisi. İphone 11 Pro’nun bataryası iyi sanki…
Ön kamerası kötü ama arka kamerası, işlemcisi ve ekranı kat kat daha iyi. Üstelik daha yeni bir model ayrıca en stabil arayüzlerden birisini kullanıyor kendisi. iPhone 11 Pro'nun bataryası iyi sanki…
İşlemcisi daha iyi? Hani şu aşırı ısınma sorunu olan Snapdragon 888 mi? batarya konusunda 11 Pro günümüzde birçok insanı mutlu ediyor ama OnePlus 9 Pro bataryasından mutlu olanı şu ana kadar görmedim.
Diğer Android markalarından örnek verseniz direkt iPhone derdim ancak OP9'da güzel telefon o yüzden birbirlerine yakınlar, sadece şarjınız Op9 alırsnız iPhone'dan bile berbat olacak . Uzun süre kullanmak isterseniz yine ben iPhone derdim 11 kullanıcısıyım 3 sene geçti üzerinden, telefonu değiştirmek yerine gittim bataryasını değiştirttim Apple Center'dan, tekrardan eskisi gibi işimi görmeye başladı servisi çinli markalara göre çok daha kolay.
iP11'in bir kere kastığını gördüm o da CoD mobile gibi rezalet optimizasyonu olan bir oyunda olduğundan sallamadım. Apex Legends'i yine deli gibi oynatıyor servislerini de doğru yaptırdığım - lisanslı kılıf kullandığım için ısınma problemi yaşamıyorum
11 pro kullanmadan, androidi babasını savunur gibi savunan bir arkadaşımız...
Önce iPhone kullan sonra iphone hakkında konus. Epeyden karşılaştırmalara bakıp gelip burada yorum yapma
11 pro kullanmadan, androidi babasını savunur gibi savunan bir arkadaşımız...
Önce iPhone kullan sonra iphone hakkında konus. Epeyden karşılaştırmalara bakıp gelip burada yorum yapma
Boşa kullanıyorsun o zaman. 6s kullanıyordum 1 sene öncesine kadar en ufak kasması, donması olmazdı. Gittim android bi cihsz adım 2. Ayında kasmaya basladı
Bunu bile bile android öneriyorsunuz hem de iPhone kullananan biri olarak
Boşa kullanıyorsun o zaman. 6s kullanıyordum 1 sene öncesine kadar en ufak kasması, donması olmazdı. Gittim android bi cihsz adım 2. Ayında kasmaya basladı
Bunu bile bile android öneriyorsunuz hem de iPhone kullananan biri olarak
2000 TL’lik çöp telefon alırsan kasar tabii. Bir sürü Android telefon kullanmış birisi ile muhattap oluyorsun. 3100 TL’ye aldığım POCO X3 NFC bile 1 yıl boyunca kasmadı.
2000 TL’lik çöp telefon alırsan kasar tabii. Bir sürü Android telefon kullanmış birisi ile muhattap oluyorsun. 3100 TL’ye aldığım POCO X3 NFC bile 1 yıl boyunca kasmadı.
Şu an poco x3 kullanıyorum, 6s daha iyiydi desem inanır mısın? Şarjı 20lere gelince kasma başlıyor. İPhone'lardaki en iyi şey bu yıllarca stabil çalışıyor, en ufak kasma/donma olmuyor bunu kabullenmemek enayiliktir. 10-15k arası para android'e verilmez.
Şu an poco x3 kullanıyorum, 6s daha iyiydi desem inanır mısın? Şarjı 20lere gelince kasma başlıyor. İPhone'lardaki en iyi şey bu yıllarca stabil çalışıyor, en ufak kasma/donma olmuyor bunu kabullenmemek enayiliktir. 10-15k arası para android'e verilmez.
Şunu anlamıyorsun hâlâ. Üst seviye Android kullanmamışsın, burada ahkam kesiyorsun… Gidiyorsun 3100 TL’lik cihaz kullanıp Android çöp diyorsun. Daha fazla konuştuğuma değmeyecek, zaman kaybıydı. İyi forumlar.