Algoritmik
Hectopat
Hocam batarya vs konusunda apple ne durumda tam bilmiyorum ama kamera konusunda apple'ı mı vurmaya çalışıyorsunuzAl sana kamera
Düzgün kaynaklardan izlemeni tavsiye ederim.
Ayrıca deneyimlediğim telefon merak etme, senden daha iyi biliyorum yani.
Düzgün Android telefonlar 1 yılda falan kasmaya başlamıyor bunu kafana nasıl sokacağız senin? Çöp POCO X3 kullandıktan sonra bu hükme varmana gülüp geçerler... Senin o iPhone 11'in 2 yıl sonra güncellemesi kesildikten sonra arkadaş ne yapacak acaba? Ondan bir yıl sonra da bir sürü uygulama desteğini kesecekOnePlus 9 Pro 2 yıldan fazla güncelleme alır, güncellemesi bittikten sonra da uygulama desteği yıllarca kesilmez. Ayrıca iPhone 11'in 4 yıl sonra beş para etmeyecek çünkü 8 yıllık telefon olacak
Hocam batarya vs konusunda Apple ne durumda tam bilmiyorum ama kamera konusunda Apple'ı mı vurmaya çalışıyorsunuzMacBook Pro kullanıyorum bundaki kamera çoğu Android telefonun kamerasından daha iyi
Ayrıca 14 Pro Max'e bakmanızı tavsiye ederim zira attığınız videodaki 13 Pro Max
11'in 2 yıl sonra güncelleme desteği kesilse bile 3 yılda uygulama desteği var. Instagram ve WhatsApp gibi uygulamalar en az iOS 12 istiyor.
Sana anlatamıyorum ki. Hangi cihaz daha stabil?
7-8 sene 7 Plus kullanan arkadasım geçenlerde düz 13 aldı.
Ben burada stabillikten bahsediyorum.
2-3 sene sonra OP9 bilinmezken hala iPhone 11 kullanıcısı olacak bunu anlamıyor musun yoksa kabul mü etmiyorsun?
X3 kullanarak stabilite ve akıcılıktan bahsetmeyin, One UI, Oxygen OS ve saf Android en az iOS kadar akıcı, çoklu işlemlerde iOS kadar stabil değil sadece, bu Android'in stabil olmadığı anlamına gelmiyor bu arada.
OnePlus 9 Pro'nun daha iyi deneyim yaşatacağı kesin.
OnePlus 9 Pro performans ve stabilite olarak mutlu edebilir ama iş ön kamera ve bataryaya gelince mutlu etmeyeceği kesin.
Belki 11 Pro Max modeline göre batarya anlamında biraz geri kalıyordur, 11 Pro'nunda batarya performansı çok iyi değil.
Bu arada OnePlus 9'un kamerası kesinlikle mutlu eder, 1-2 modele göre kötü olması onu başarısız yapmaz.
Belki 11 Pro Max modeline göre batarya anlamında biraz geri kalıyordur, 11 Pro'nunda batarya performansı çok iyi değil.
Bu arada OnePlus 9'un kamerası kesinlikle mutlu eder, 1-2 modele göre kötü olması onu başarısız yapmaz.