OnePlus telefonlar alınır mı?

@burakbas alırken kesinlikle IMEI sorgulatın. OnePlus marka cihazlara kolaylıkla IMEI atılabiliyor, kopyalanabiliyor ve bu size sorun çıkarabilir. e-Devlet üzerinde IMEI sorgulama bölümü var. Cihazın IMEI'sini oradan kontrol edin. Onun haricinde 9R çok güzel bir model, araştırmıştım zamanında. (S20 FE Snapdragon aldım en sonunda, bir göz atın derim.)

S20 FE kıyasla bu cihazı araştırmaya başladım zaten memnun musun cihazdan?
 
S20 FE kıyasla bu cihazı araştırmaya başladım zaten memnun musun cihazdan?
Evet gayet memnunum. 120 Hz ve Amoled misler gibi. İşlemcisi fazlasıyla güçlü. Samsung'un kendi yerinden aldım. Yanında Buds 2 hediyesi vardı. Alırken Snapdragon işlemcili olmasına dikkat edin. Ben 9R ile arada kalmıştım, S20 FE'deki kablosuz şarj olayının falan daha iyi olduğunu görünce S20 FE'ye döndüm. İyiki de öyle yapmışım, öneririm.
 
Evet gayet memnunum. 120 Hz ve AMOLED misler gibi. İşlemcisi fazlasıyla güçlü. Samsung'un kendi yerinden aldım. Yanında Buds 2 hediyesi vardı. Alırken Snapdragon işlemcili olmasına dikkat edin. Ben 9R ile arada kalmıştım, S20 FE'deki kablosuz şarj olayının falan daha iyi olduğunu görünce S20 FE'ye döndüm. İyi ki de öyle yapmışım, öneririm.

Biliyorum araştırdım hepsini arkadaşımda var telefon ama OnePlus telefonlara göre 4 5 bin liralık cihaz gibi duruyor.S serisinin kalitesini ve tasarımını berbat ettiler.
 
Bende Samsung düşünüyordum ama eski s serisinden eser yok çok basit cihazlar çıkarmaya başladılar OnePlus'lar güzel duruyor kameraları da güzel bilemiyorum ne yapsam.

Gönül rahatlığı ile alabilirsin ama @Xeonayp arkadaşın dediği gibi IMEI sorgulat mutlaka ben kullandığım zaman IMEI attırmıştım. Bu sorunla sen de karşılaşma.
 
3,5 senelık Oneplus 6T deneyimimi özetlemek gerekirse şöyle belirteyim; telefon kaya gibi, suya düştü, yüksekten düştü, merdivenden düştü, her yerden düştü yine de bana mısın demedi. Telefonda en şaşırdığım şey şirket telefonu olarak kullandığım samsung telefondan daha sert zemine daha yüksekten ve daha hızlı düşmesine rağmen camı bir kere bile kırılmadı. Gel gelelim 6T'nin mor alüminyum kasasına... Ağlıyor şuan, çok hor kullanıcı olduğum için telefonun dış kasasının boyası düşmekten söküldü. An itibariyle telefon hala hızlı, hala işimi görüyor..
 

Geri
Yukarı