Online eğitime geçilmeli mi?

• Konuyu başlatan 917382
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 128
  • Görüntüleme 9.188
Bence geçilmeli. 2 hafta önce COVID olmuştum. 2 Gün önce tekrar COVID oldum, okul yüzünden. Gram, sosyal mesafeye uyan yok. 34 kişi ders işliyoruz. 2'li oturuluyor. Herkes hapşırıyor, öksürüyor. Lanet olsun.

1 ay içerisinde nasıl 2 kere olabiliyorsunuz?
1 kere olduktan sonra 6 ay içerisinde bir daha olamazsınız diye biliyorum.

Uzaktan eğitime geçilmemeli. Onun yerine YAŞI 18'DEN BÜYÜK İNSANLARA caydırıcı cezalar verilmeli. Eğitimler verilmeli. Eğitim sekteye uğramamalı artık. Her şeyin sorumlusu dikkat etmeyen insan güruhu.

Bence geçilmeli. 2 hafta önce Covid olmuştum. 2 Gün önce tekrar Covid oldum, okul yüzünden. Gram, sosyal mesafeye uyan yok. 34 kişi ders işliyoruz. 2'li oturuluyor. Herkes hapşırıyor, öksürüyor. Lanet olsun.
Geçmiş olsun hocam. Bende 3 hafta önce oldum. Eğitim önemli fakat sağlığımdan önemli değil. Anlamak isteyenin her koşulda anlayacağını düşünüyorum.

Var maalesef ama kolonya kullanıyorum dikkat ediyorum.
Ben de dikkat ediyorum ama maalesef şöyle doğru düzgün bir düzen getirilmediğinden içimde her zaman bir stres oluyor. Umarım okullar kapanır veya yarı online yarı yüzyüze şeklinde bir düzen getirilir.😕
Oldum. Yanlış biliyormuşsunuz demek ki.
Çok geçmiş olsun hocam umarım en kısa sürede iyileşirsiniz. Ben de okulda çok stres oluyorum. Bu hafta raporlu olduğumdan okula gidemedim de haftaya yine olacağım büyük ihtimal.

@382019

Ben de dikkat ediyorum ama maalesef şöyle doğru düzgün bir düzen getirilmediğinden içimde her zaman bir stres oluyor. Umarım okullar kapanır veya yarı Online yarı yüz yüze şeklinde bir düzen getirilir.😕

Çok geçmiş olsun hocam umarım en kısa sürede iyileşirsiniz. Ben de okulda çok stres oluyorum. Bu hafta raporlu olduğumdan okula gidemedim de haftaya yine olacağım büyük ihtimal.

@382019

Hibrit olabilir sağlık bakanı onda benzer bir cümle kullandı.

Öğrenciler yatıp uyumak için tag açıyor.
Benim derslerim online'da 30dk'ydı ve öğle teneffüsü yoktu. Dersler 8.30da başlayıp 13.50de bitiyordu. Simdi okul 8.10da başlıyor ve bunun için 5.30da kalkıyorum. Okul 15.30da bitiyor ve 17-17.30da eve varıyorum. Online'da dersler yaklaşık için 5 saatim giderken şuan yaklaşık 12 saatim gidiyor. Arada 7 saat var. Genelde hafta içi çok fazla zamanım kalmıyor kendi başıma ders çalışmak için. Ama online olsaydı hem sabahın köründe kalkmak zorunda kalmazdım hem de derslerimi daha doğru düzgün çalışırdım. Hiç tag açmadım ama 7 saatlik bir fark benim için sadece yatıp uyumak değil. Demek istediğim çoğu kişi yatıp uyumak için istiyor olabilir ama online şuan bana daha faydalı. Çoğu kişinin yatıp uyuması online'ı kötü yapmaz. Sorun öğrencilerde. Herkes için demiyorum ama çoğu kişi yan gelip yatıp sonra online eğitimi suçluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı