Benjamin the Ferel
Hectopat
- Makaleler
- 1
Kıyafet dışında giderlerim ne olur? En başta faturasız satmayı düşünüyorum ama ne yolları denemeliyim? Faturalı olursa giderlerim neler?
Kıyafet dışında giderlerim ne olur? En başta faturasız satmayı düşünüyorum ama ne yolları denemeliyim? Faturalı olursa giderlerim neler?
Pek bir sorum yok. Sadece yeni bir İnstagram sayfası bu ödemeleri yapabilecek satarmı en başta onu düşünüyorum. Bağkur’da var çünkü.Bildiklerimi sana söyleyim öncelik ile faturasız bir şey satamazsın böyle bir şey mümkün değil yasak eğer faturasız bir şey sattığın tespit edilmesi halinde ağır yaptırımlar alırsın vergi kaçakçılığına giriyor direkt. Yani vergi dairesine gidip vergi levhası çıkartman gerekli fatura kesmen senin gelirini gösterir ve devlet senden buna göre vergi alır bu yüzden yasak. Aynı zamanda satış yapabilmen için bir şahıs şirketi kurman gerekli.
Bunun haricinde herhangi bir sorun var ise cevaplarım.
Pek bir sorum yok. Sadece yeni bir Instagram sayfası bu ödemeleri yapabilecek satarmı en başta onu düşünüyorum. Bağ-kur'da var çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.