Online oyun mu offline oyun mu?

İkisini de oynarım. Bir süredir full hikayeli oyunları oynuyordum. Fakat her zaman bir tane online oyunum olurdu kenarda. O ciddiyetten kaçıp biraz valorant cs oynamak iyi geliyor. Cs'yi binlerce saat oynadıktan sonra bıktırdı. Source 2 gelmediği için bırakmıştım. Valorant oynuyorum şu anda son zamanda tekrar sarmaya başladı.
 
Oyundan oyuna değişir.
Mesela Warzone keyifli oluyor arkadaşlarla ama bazen de FM 2023'te takılmak isteyebilyorsun.
Örnek olarak.
 
Ben offline taraftarıyım, çünkü offline oyunlarda genellikle bir amaç oluyor. Mesela The Forest serisi gibi, mount&blade gibi, Outlast serisi gibi. Forest serisi Online oynanırsa daha eğlenceli olabiliyor. Bazı Online oyunlarda amaç olmadığı için çok tercih etmiyorum. Daha yeni CS:GO bıraktım :D tabii bazı oyunlar değişir.
 
Strateji hariç Online oynamam. Age of 2 ile başlayan serüvenim Starcraft 2 ile devam etti sonra dallanıp budaklandi. Güzel yani çocuklar olmuyor orada pek. MOBA ya da FPS oynayıp mental sağlığını koruyabilen varsa helal olsun. Okul hayatim boyunca gördüğüm en garip tipler bu iki türü oynuyordu ayrıca.
 
Size göre hangisi daha iyi? Online mı offline mı? Ben şahsen Online tercih ediyorum offline oyunlar pek sarmıyor Online oyunlarda farklı bir ortam var bana göre.

Offline ve Online oyunlarının artılarını eksilerini yazabilirsiniz kendinize göre.
Offline bence çünkü en azından aynı şeyi 1852974 kere yapmıyorum.
 
Hikaye oyunu olursa belki ama yapay zekası iyi oyunsa offline tercih ederim en azından istediğim gibi oynayabilirim :D

Online vazgeçilmez anlatmaya gerek yok 🙂
 
Online oyun yüzünden offline oyun oynayamıyorum. Küçüklükten beri online iyi büyüyünce çok zor oluyor.
 

Geri
Yukarı