Onvo Ov-007 alınır mı?

Onvo OV-007 https://ty.gl/jwxjisi3zp.

Diğer markalara bence güzel. Sadece vidaları çukura çok girersen gevşiyor ama sanayiden fiberli vida varsa alır hallederim.

1 sene oldu alalı. Akıyor maşallah! Yalnız bende fabrika çıkışlı ön far hatası var. Bir parçası düşmüştü farın içinde parça varmış farın içine düşmüş yine onu taktırdım yeniden ancak yine düştü yine çalışmıyor far. Başka bir sıkıntısını göremedim. Bütçeniz varsa ov 11 almanızı öneririm 45 yapıyor ama yoksa bunu da alabilirsiniz bunlada 30 görebilirsiniz.

Veya 7 bin TL'ye önerebilecek bir şey var mı amortisör veya havalı lastik olsa daha iyi olur.

1 sene oldu alalı. Akıyor maşallah! Yalnız bende fabrika çıkışlı ön far hatası var. Bir parçası düşmüştü farın içinde parça varmış farın içine düşmüş yine onu taktırdım yeniden ancak yine düştü yine çalışmıyor far. Başka bir sıkıntısını göremedim. Bütçeniz varsa ov 11 almanızı öneririm 45 yapıyor ama yoksa bunu da alabilirsiniz bunlada 30 görebilirsiniz.
Yokuşta bırakıyor mı ayakla yorulmadan destekle çıkıyor mu?

Veya 7 bin TL'ye önerebilecek bir şey var mı amortisör veya havalı lastik olsa daha iyi olur.

Hocam yokuşta bırakıyor mu bırakmıyor mu duruma göre. Hafif-yüksek arası yokuşları çıktım ancak yüksek sayabileceğimiz bisiklet ile bile çıkamıyacağınız yokuşları tabii ki çıkamıyor.

3 hafta kadar oldu alalı 2.el aldım 10 ay garantisi var hala 1122 km de bir sıkıntısı yok ama 8-10 bin TL verilecek bir makine değil.

17 derece eğimli yolda yokuşu sıkıntısız çıktım yokuş konusunda çok iyi onvo ov 007

3 hafta kadar oldu alalı 2.el aldım 10 ay garantisi var hala 1122 km de bir sıkıntısı yok ama 8-10 bin TL verilecek bir makine değil.

17 derece eğimli yolda yokuşu sıkıntısız çıktım yokuş konusunda çok iyi Onvo ov 007.

Hocam 8-10 bin TL'ye verilmezde ne alacak bu millet şaka gibi ben 3500'e almıştım.

7 bin TL'ye alınır mı? Peki staj yapacağım git gel şehir içi için slacağım.

Ön amortisör işe yarıyor mu yollar malum düzgün yol yok kaldırımda falan çok titriyor mu YouTube'da düzgün video yok.

7 bin TL'ye alınır mı? Peki staj yapacağım git gel şehir içi için slacağım.

Ön amortisör işe yarıyor mu yollar malum düzgün yol yok kaldırımda falan çok titriyor mu YouTube'da düzgün video yok.
Hocam şu şekil yollardan sürekli geçicekseniz önermem.
1662496338561.png

Ancak şu şekilse alınabilir.
1662496355480.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı