RAM ve depolmasi kac ? Onvonun 1 e 8 cunku. Aynidirlar herhalde.Dijitsu güzel ama ram düşük depolama düşük daha yükseğini alın.
Bide saf android atın atılabiliyormuş heralde.
Çoğu ayarlar yapılamıyor.
Bizimki 1 gb ram 8 gb depolama (diğer adlı kısım 4 gb harcıyor bize 2 gb kalıyor bi 2 gb sistem harcıyor)4 çekirdekli işlemci.RAM ve depolmasi kac ? Onvonun 1 e 8 cunku. Aynidirlar herhalde.
Hocam bunu aldim.
![]()
Next Ye-42020gg4 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Google Android Led Tv - Fiyatı, Yorumları
Next Ye-42020gg4 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Google Android Led Tv yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Fenoti alacaktim ama ileride sorun yasarsam Next daha iyi garanti hizmeti sunar diye dusundum. Sizce hata mi ettim? Next'in Android surumu daha guncelmis bir de.
Bu fiyattaki televizyonların Smart'ından bir şey bekleme.
Bu fiyattaki televizyonların Smart'ından bir şey bekleme.
Dijitsu aldik 4 aydir kullaniyoruz 1 kere benim hatam yuzunden kanallar gitti garanti servisi geldi duzeltti sagolsunlar.Doğrudur. Pek tavsiye edilmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.