Onvo televizyon alınır mı?

Lightbringerr

Decapat
Son düzenleyen: Moderatör:

Bu TV alınır mı? Yoksa sunu almak mi daha mantikli olur?

Hocam ben şahsen ikisinide tercih etmezdim ancak bütçe kısıtlıysa o zaman yapacak bir şey yok.

Netflix de kasma donma yapmayacaksa, hoperlor kalitesi de fena degilse almayi dusunuyorum. Garanti durumu nasil arkadaslar ? Ilgililer mi ?

Butceyi zorlayip bunu mu almaliyim ?

5000 TL butcede en az 40 inc tv onerininiz varsa alabilir miyim onerinizi. Android TV olmasi onemli benim icin.

Fiyat olarak vaad ettiği özellikleri çok iyi. Benim gibi çok fazla para harcamak istemeyip güncel özellikleri de kullanmak isteyenler için sundukları gayet iyi. Kronik sorunları yoksa kesinlikle alınır.

Bu TV alınır mı? Yoksa sunu almak mi daha mantikli olur?

İkisi de yazılım yönünden aynı. TV'yi açtığınızda "yahu bunların içi birebir aynı" gibi bir cümle kurabilirsiniz yani. Hatta bu hafta Şok marketlerde satılan Fenoti FN42250 TV, Onvo OV42250 ile aynıdır. Fenoti de ONVO üretimidir. Eğer alma niyetiniz varsa Şok markete de bakabilirsiniz daha uyguna gelir hem de.

Android konusunda Widevine L3 lisansına sahiptir ikisi de zaten yazılım konusunda aynı oldukları için anlatacaklarım ikisi için de geçerlidir. Netflix'i standart kalitede izleyebilirsiniz. 1080p veya daha üzeri izleyemezsiniz. Android'dir elbette, apk kurulabilir. Ancak L1 lisanslı full android değildir her ikisi de. Ne amaçla kullanacağınızı belirtirseniz daha iyi olur.

İkisi de yazılım yönünden aynı. TV'yi açtığınızda "yahu bunların içi birebir aynı" gibi bir cümle kurabilirsiniz yani. Hatta bu hafta Şok marketlerde satılan Fenoti FN42250 TV, Onvo OV42250 ile aynıdır. Fenoti de ONVO üretimidir. Eğer alma niyetiniz varsa Şok markete de bakabilirsiniz daha uyguna gelir hem de.

Android konusunda Widevine L3 lisansına sahiptir ikisi de zaten yazılım konusunda aynı oldukları için anlatacaklarım ikisi için de geçerlidir. Netflix'i standart kalitede izleyebilirsiniz. 1080p veya daha üzeri izleyemezsiniz. Android'dir elbette, apk kurulabilir. Ancak L1 lisanslı full android değildir her ikisi de. Ne amaçla kullanacağınızı belirtirseniz daha iyi olur.
Hocam bunu aldim.

Fenoti alacaktim ama ilerde sorun yasarsam Next daha iyi garanti hizmeti sunar diye dusundum. Sizce hata mi ettim ? Next in Android surumu daha guncelmis bir de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı