OpenCore boot menusu açılmıyor

Av2xnn

Centipat
Makaleler
10
Daha fazla  
Merhaba yan bilgisayarıma Hackintosh Ventura kuracaktım ama maalesef ki OpenCore açılmıyor OpenCore: macOS Ventura 13.4 Intel & AMD Kurulum İmajı imajım ve efim bu linkte. Config dosyasını ve BIOS ayarlarını doğru bir şekilde yaptığımdan eminim hem yan bilgisayarım haricinde ana bilgisayarımada yaptım olmadı. İmaj dosyası hatalı olamaz çünkü yaklaşık 5 kere tekrardan indirdim ve MD5 kontrolü doğru çıktı. Daha önceden kurmayı denediğimde 2 bilgisayarımdada hatasız kurmuştum.
Sistem özellikleri (yan PC)

Intel Core i5-8300H işlemci
NVIDIA GTX 1050 Ti
16 GB RAM
Monster Abra A5 V13.3

Sakin ol, burada kimse sizin emrinizde değil.
Ayrıca sistemin eski sayılmaz. Sequoia ile dene.

Sizin bu rehberinize bir baktım ama kurulum imajı hem DMG şeklinde hem de yaklaşık 4 GB boyutu biraz şüphelendirdi beni, Ventura imaji bile 12 GB. İndirdikten sonra normal Ventura imajını yazdırdığım gibi normal balena etchter üzerinden mi yazdritiyim? Yoksa başka bir şeye gerek var mı?

Sizin bu rehberinize bir baktım ama kurulum imajı hem DMG şeklinde hem de yaklaşık 4 GB boyutu biraz şüphelendirdi beni, Ventura imaji bile 12 GB. İndirdikten sonra normal Ventura imajını yazdırdığım gibi normal balena etchter üzerinden mi yazdritiyim? Yoksa başka bir şeye gerek var mı?
Şüpelenecek bir şey yok o imaj online olduğu için boyutu düşük. Nasıl yazdıracağın ve yapacağın tüm adımlar konuda mevcut.

Şüpelenecek bir şey yok o imaj online olduğu için boyutu düşük. Nasıl yazdıracağın ve yapacağın tüm adımlar konuda mevcut.
Anladım, ama kurulumda yaklaşık ne kadarlık bir internet gerekecek? 10GB falanmı,

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı