OpenCore ile SATA SSD'ye kurulum yapmak

Link şu an aktif indirebilirsin.
İki tane Sandisk Ultra Flair USB 3 bir tane de Sandisk Ultra Glide USB 3 belleğim var. Hepsiyle deneyeceğim. Hazır siz de aktifken sorayım elimde Atheros QCWB335 Wi-Fİ kartı var. Catalina ile çalışır mı? Intel Wi-Fİ 6'yı bırakmak attan inmek olacak ama olsun :D

İki tane Sandisk Ultra Flair USB 3 bir tane de Sandisk Ultra Glide USB 3 belleğim var. Hepsiyle deneyeceğim. Hazır siz de aktifken sorayım elimde Atheros QCWB335 Wi-Fİ kartı var. Catalina ile çalışır mı? Intel Wi-Fİ 6'yı bırakmak attan inmek olacak ama olsun :D
Yüksek ihtimalle Wi-Fi 6 çalışacaktır. Diğeri hakkında bilgim yok, bakmak lazım. Bu arada neden Big Sur yerine Catalina tercih ettiniz ?

Yüksek ihtimalle Wi-Fi 6 çalışacaktır. Diğeri hakkında bilgim yok, bakmak lazım. Bu arada neden Big Sur yerine Catalina tercih ettiniz ?
Daha önce MacOS kullanmıştım. Big Sur'a güncellemeyle geçerim Catalina ile tekrardan alışayım dedim. O config ile USB hatası almıştık şimdi başka bir hata verdi :/
1631050017749.png

Dilerseniz USB’deki EFI yedegini aldiktan sonra bunu test edebilirsiniz:

Dilerseniz USB’deki EFI yedegini aldiktan sonra bunu test edebilirsiniz:
@tristessehivernale Hocam EFI için çok teşekkürler sanırım mutlu sona çok yakınım. Ancak yine hata verdi:
WhatsApp Image 2021-09-08 at 20.50.20.jpeg resim_2021-09-08_205411.png
Ayrıca OpenCore Ekranı şöyle oluyor :
resim_2021-09-08_205451.png
Kullandığım imaj @Yiğit Gençer 'in Catalina imajı. Verdiğiniz EFI ile bu şekilde oldu. 240GB SSD'mi APFS olarak biçimlendirdim ancak Windows'da içini göremiyorum. İçindeki Hata kaydını alabilirsem ekleyeceğim.
Hata dosyası: Installer Log 8-Sep-2021

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı