OpenWRT destekli modem-router önerisi

@AreYouOkey hocam güncel olarak satılan mi 4a routerlere openwrt kuruluyor mu acaba ? Ben de ona göre alacağım da.
Aldığınız satıcıya sormanız daha garanti olacaktır. EON chipe sahip cihazlara kurulum yapılmıyor. Satıcıya üretim yılını sorun almadan önce, 2020 üretim ise sorun çıkaracağını sanmıyorum. Geçen @Darkw0lf arkadaşa kurulumu sağladık sıkıntısız, yeni almıştı oda.

@AreYouOkey Hocam merhaba. Xiaomi 4a router’lar için bir kurulum videosu vs varsa paylaşabilir misiniz? Sizi de yormamak adına direkt oradan bakar kurarım. Router’ı sıfır almadım yeni sürüm olmasın diye. İkinci el aldım. Bugün yarın gelir. Umarım destekleyen sürümdür

Hocam güncel kurulum videosu yok fakat başka bir forumda birisi kurulumu adım adım anlatmıştı. Şuanda burada başka forum linki atamam ama eğer Discord nickinizi verirseniz ekleyeyim özelden atayım size kurulumu. Oradan bakarak sıkıntısız kurarsınız.

Hocam teşekkür ederim öncelikle. ssavas #9360 çok sağ olun

Son düzenleme:
Hocam A+ değerini vermiş fakat neden low latency gaming kısmında ünlem var?

@AreYouOkey hocam merhaba ben de aynı router'ı almayı düşünüyorum da memnun musunuz cihazdan openwrt kurmak için alacağım da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…