@jax teller fanboyu tamam sakin ol.
Bu arada Edge çok kötü bir tarayıcı, benim bilgisayarımda RAM'i sömürdü.
Aynen kanka Opera bilerek yaptı mavi ekranı sana sen burada kötüle diye.
Peki güvenilirlik açısından Edge mi Chrome mu?
Bence ikisi de değil: Brave.Peki güvenilirlik açısından Edge mi Chrome mu?
İşlemci yüküm render yaparken %100 oluyor ve mavi ekran yemiyorum?????Hocam geçende beni yalanlamıştınız. İşlemci yükünü bayağı arttırdığı için işlemci yetemeyip mavi ekran yedirdi. Biraz donanım öğrenin.
En haklı konu. Spyware'li balon desek daha doğru olur.
![]()
Spyware detected behind Opera
Opera has just revealed that hackers have hacked into their network and stole at least one expired Opera code (Opera code signing certificate), then used this certificate to inserttipsmake.com![]()
Opera browser sold to a Chinese consortium for $600 million
After a $1.2 billion deal fell through, Opera has sold most of itself to a Chinese consortium for $600 million. The buyers, led by search and security firm Qihoo 360, are purchasing Opera's browser business, its privacy and performance apps, its tech licensing and, most importantly, its name...www.engadget.com
![]()
Opera warns 1.7 million Opera Sync users of breach, forces password reset
Opera warned 1.7 million Opera Sync users of a possible breach and issued a forced password reset.www.csoonline.com
Don’t use Opera browser Because Privacy Threat — EtherealMind
etherealmind.com
Az RAM kullansa neyse, testlerimde en fazla RAM kullanan Chromium tabanlı tarayıcı. Sonra Brave geliyor ancak Brave hiç olmazsa hızlı ve seri. Üstüne gizliliğinize saygı duyuyor. Üstelik fazla RAM kullanmasına rağmen performans olarak en üstte değil. Aksine hantal.Ya bana ne az RAM kullanıyorsa napayım öpüp başıma mı koyayım yeter arkadaş bana ne az RAM kullanıyorsa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.