Opera GX balondur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eki Görüntüle 805136

Opera GX'in altta açık olduğunu görebilirsin. GPU kullanımını çoktan aza sıraladığımda Opera listede altlarda. Kanıtla geldim.

Listeyi biraz alta çekmiştim fotoğrafta şimdi düzelttim.. GPU kullanımı biraz arttı Opera'da ama hala Google'dana daha düşük.
1609167805808.png

@tuğrahan sezer Sadece Ublock origin yeterli Adguardı kaldırıp, Opera GX reklam ve izleyici ayarlarını kapatmanızı öneririm. Opera tarayıcısı ile gelen ham filtreler, bazı sitelerde reklam engelleyici kapatın uyarısı veriyor.
opera://settings

Screenshot_3.png

Zaten Ublock Origin içinde faydalı Adguard fitlreleri var. Adguard uzantı olarak yüksek kaynak tüketiyor. O yüzden tavsiye etmiyorum.
Ayrıca bağlantıda normal Opera için ayar ve uzantı önerisi yapmıştım. Zaten birbirleri ile aynı ayarlara sahipler, bir göz atmanı öneririm.
Birden fazla aynı işleve sahip uzantılar, birbirlerinin iyi çalışan şeylerini bozabiliyor. Şu an da kaynak tüketimi, reklam engelleme konusunda en iyisi Ublock Origin.

Bu tarz tartışma konularına katılmayı pek sevmiyorum. İlk sayfaya göz atıp, çıkacaktım. Hatalı bir şey görünce, tavsiye veriyim dedim.

Neden? Opera'dan farkı ne? Geçmeyi düşündüğümden soruyorum.

Daha güvenilir. Stabil, hızlı ve sekronizasyonu iyi çalışıyor. Bütün tarayıcılar bir sıkıntı çıkarıyor. Bu güne kadar Chrome sıkıntı çıkarmadı. Chrome'a laf edenlerin bilgisayarı çöp genelde. RAM'leri düşük olduğundan sıkıntı yaşıyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı