Stenzy
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- 940mx / i5-7200u / 8gb ram / 240gb ssd
Ben de zamanında Opera kullanıyordum, sorununa gelirsek gayet normal. Çünkü, Opera arka tarafta ekstra programlar çalıştıran bir tarayıcı.
Eğer yüksek kaynak kullanımı senin için problem oluşturuyorsa Vivaldi, Edge gibi alternatiflere yönelebilirsin.
Brave ve Firefox düşük kaynak tüketmiyor. Lütfen Windows işletim sistemlerinde, kaynak tüketimi sorulduğunda bu tarayıcıları önermeyin. Linux tarafında durumlar nasıldır bilmiyorum. Ama Windows üzerinde bu iki tarayıcı yüksek kaynak tüketiyor.
Düşük tüketim arıyorsan ilk tercihin Edge daha sonrasında ise Chrome olmalı.
Rehber: Microsoft Edge Tavsiye Ettiğim Ayarlar ve Uzantılar
Yeni Microsoft Edge ile web'de gezinmeyi daha da kolay hale getirmek için performans, uyumluluk ve hıza sahip olursunuz. Tarayıcı Windows 10/11 güncel sürümü ile yüklü olarak geliyor. Ama eski sürüm yüklenebiliyor. O yüzden güncel olduğundan emin olun. edge://settings/help Başka bir işletim...www.technopat.net
Rehber: Chrome Tavsiye Ettiğim Ayarlar ve Uzantılar
Google Chrome, Google tarafından geliştirilen ücretsiz bir web tarayıcısıdır. Eylül 2008'de Microsoft Windows sürümü yayımlanmış; daha sonra Linux, macOS, iOS ve Android sürümleri de geliştirilmiştir. Google, Chrome'un kaynak kodlarının büyük kısmını Chromium adlı açık kaynak projesi kapsamında...www.technopat.net
Edge denedim fakat bir süre sonra kasma yaşatıyor.
Brave ve Firefox düşük kaynak tüketmiyor. Lütfen Windows işletim sistemlerinde, kaynak tüketimi sorulduğunda bu tarayıcıları önermeyin. Linux tarafında durumlar nasıldır bilmiyorum. Ama Windows üzerinde bu iki tarayıcı yüksek kaynak tüketiyor.
Düşük tüketim arıyorsan ilk tercihin Edge daha sonrasında ise Chrome olmalı.
Rehber: Microsoft Edge Tavsiye Ettiğim Ayarlar ve Uzantılar
Yeni Microsoft Edge ile web'de gezinmeyi daha da kolay hale getirmek için performans, uyumluluk ve hıza sahip olursunuz. Tarayıcı Windows 10/11 güncel sürümü ile yüklü olarak geliyor. Ama eski sürüm yüklenebiliyor. O yüzden güncel olduğundan emin olun. edge://settings/help Başka bir işletim...www.technopat.net
Rehber: Chrome Tavsiye Ettiğim Ayarlar ve Uzantılar
Google Chrome, Google tarafından geliştirilen ücretsiz bir web tarayıcısıdır. Eylül 2008'de Microsoft Windows sürümü yayımlanmış; daha sonra Linux, macOS, iOS ve Android sürümleri de geliştirilmiştir. Google, Chrome'un kaynak kodlarının büyük kısmını Chromium adlı açık kaynak projesi kapsamında...www.technopat.net
Hocam Edge'yi indirdim ayarlarınıda aynı şekilde yaptım sadece YouTube açıkken 700 MB RAM kullanıyor neden acaba?
Son düzenleme: