Opera GX kasmaya başladı

FoxinTheBox

Hectopat
Arkadaşlar 2 gün öncesine kadar çok iyi olan Opera GX yavaşladı kasmaya başladı. Bu şifre çalma muhabbetinden dolayı da soğudum iyice. Edge'ye geçmeye karar verdim ama Gmail. Değil Microsoft hesabı açılıyor sadece bu sorunu nasıl çözerim ya da başka arayüzü kolay akıcı eski PC mi yormayacak tarayıcı önerisine açığım.

Opera GX'de donmalar normal olabiliyor. Şifre çalma diye bir olay yok o size kalmış bir şey. Şifrelerini çaldırtanlar yazıp uyduruyorlar. Dikkatsizlikten yazıyorlar. Opera GX'de GX Control'e girin ve RAM'iniz az da olsa 2 GB verin PC çok kötüyse Edge bile kullanmayın direk Chrome.

Edge'e geçmeye karar verdim ama Gmail değil Microsoft hesabı açılıyor sadece bu sorunu nasıl çözerim?
Bu sizin için neden bir sorun? Microsoft hesabınız var ise giriş yapın, yok ise yeni bir tane oluşturun. Hesap oluşturmak o kadar zor bir şey değil.

Arkadaşlar 2 gün öncesine kadar çok iyi olan Opera GX yavaşladı kasmaya başladı. Bu şifre çalma muhabbetinden dolayı da soğudum iyice. Edge'ye geçmeye karar verdim ama Gmail. Değil Microsoft hesabı açılıyor sadece bu sorunu nasıl çözerim ya da başka arayüzü kolay akıcı eski PC mi yormayacak tarayıcı önerisine açığım.

Hocam Microsoft hesabı açın. uBlock Origin kurun ve keyfinize bakın. Edge'de yaklaşık 10 uzantı kullanıyorum. Video izleme dışında ortalama 200-300 MB RAM kullanıyor.

Opera GX'de donmalar normal olabiliyor. Şifre çalma diye bir olay yok o size kalmış bir şey. Şifrelerini çaldırtanlar yazıp uyduruyorlar. Dikkatsizlikten yazıyorlar. Opera GX'de gx Control'e girin ve RAM'iniz az da olsa 2 GB verin PC çok kötüyse Edge bile kullanmayın direk Chrome.

Bu sizin için neden bir sorun? Microsoft hesabınız var ise giriş yapın, yok ise yeni bir tane oluşturun. Hesap oluşturmak o kadar zor bir şey değil.

Hocam Microsoft hesabı açın. uBlock Origin kurun ve keyfinize bakın. Edge'de yaklaşık 10 uzantı kullanıyorum. Video izleme dışında ortalama 200-300 MB RAM kullanıyor.

Arkadaşlar Microsoft hesabım tabii ki var ben Google hesabımı bağlamak istediğimden sordum.
Sonuç olarak Opera'dan yer imlerimi aldım Edge'ye geçtim şifrelerimi vb yazdım ve Opera da tüm bilgileri sildim. Tarayıcıyı sıfırladım her şeyi sildim ve Opera hesabımı da kapatım Opera'yı öz önce sildim. Bunları Edge'den yazıyorum umarım alışırım Opera'ya bayağı alışmıştım:/ olmazsa Chrome'a geçerim artık. Herkese iyi geceler:)

Arkadaşlar Microsoft hesabım tabii ki var ben Google hesabımı bağlamak istediğimden sordum.
Sonuç olarak Opera'dan yer imlerimi aldım Edge'ye geçtim şifrelerimi vb yazdım ve Opera da tüm bilgileri sildim. Tarayıcıyı sıfırladım her şeyi sildim ve Opera hesabımı da kapatım Opera'yı öz önce sildim. Bunları Edge'den yazıyorum umarım alışırım Opera'ya bayağı alışmıştım:/ olmazsa Chrome'a geçerim artık. Herkese iyi geceler:)
Hocam yağmurdan kurtulup doluya tutulmuşsun. İki tarayıcının gizlilik sözleşmesini okumanı tavsiye ederim. Aman verilerim çalınıyor felan diyorsanız Brave, Firefox ve ya Vivaldi'ye bakmanız sizin için daha iyi olur.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı