Opera az tüketiyor Opera GX değil bu arada yapılan son testlerde en az ram tüketen 4. tarayıcı Microsoft Edge oldu bende yaklaşık 3-4 gündür kullanıyorum gerçekten gözle görülür fark var. Yeni Edge hem hız hem de ram tüketiminde başarılı olmuş.
Opera az tüketiyor Opera GX değil bu arada yapılan son testlerde en az ram tüketen 2. tarayıcı Microsoft Edge oldu bende yaklaşık 3-4 gündür kullanıyorum gerçekten gözle görülür fark var. Yeni Edge hem hız hem de ram tüketiminde başarılı olmuş.
Genel sıralamada 1. Chrome 2. Edge 3. Opera 4. Mozilla ama ram tüketiminde 1. Chrome 2. Mozilla 3. Opera 4. Edge düzelteyim yanlış bilgi vermiş olamayayım.
15 dk öncesine kadar sayfada bile değildim. Böyle görünüyor. Düzenlemenizi alıntı yapar mısınız? Düzeltmeniz gereken yer "en az RAM tüketen ilk sıradaki tarayıcı EDGE" gibi bir cümle halini alması olur.
Opera GX biraz daha @Ribozom dediği gibi süslü, şatafatlı ama Opera oldukça sade, kullanabilirsiniz. Edge gibi tarayıcı kullanmanızı önermem. Vivaldi ve Firefox'a bakabilirsin, güzeller.