Opera GX yavaşlamaya başladı

CLAUDRESSED

Hectopat
Daha fazla  
Opera GX kullanıyordum ilklerde çok hızlıydı bu aralar sekmeler arası geçiş falan çok yavaşladı takılmaya başladı Chrome ve Firefox'ta bu sıkıntı yok gayet akıcılar, düzeltirilir mi bu sorun?

Verileri ve çerezleri temizleyin ve donanım hızlandırma açıksa kapatmayı deneyin.

Ben de aynı fikirdeyim ama sevenine ne desen vazgeçmiyor işte.

Konu dışı: Ya şu rezil demode tarayıcıyı kullanmayın lütfen.

Ya Firefox kullanıyorum ama onda da her girdiğim siteyi hızlı erişime ekliyorlar saçma gelebilir size ama ben onları silmek için uğraşmak istemiyorum öneriniz varsa yeni tarayıcı önerilerine açığım.

Ya Firefox kullanıyorum ama onda da her girdiğim siteyi hızlı erişime ekliyorlar saçma gelebilir size ama ben onları silmek için uğraşmak istemiyorum öneriniz varsa yeni tarayıcı önerilerine açığım.
Kesinlikle Edge. Çok fazla kullanışlı özellik var. İlk kullanışınızda biraz karmaşık gelebilir ama özelleştirdiğiniz zaman hoşunuza gidecektir. Ek olarak renkli kenarları olmasa da Opera dan daha performanslı :D

brave

Brave
Hızlı erişime eklemek ayarlardan kapatılıyor ve bana göre gizliliğe en çok önem veren 2. tarayıcı kendisi, 1. ise duckduckgo
Çoğu rakibinden daha hızlı aynı zamanda.

Kesinlikle Edge. Çok fazla kullanışlı özellik var. İlk kullanışınızda biraz karmaşık gelebilir ama özelleştirdiğiniz zaman hoşunuza gidecektir. Ek olarak renkli kenarları olmasa da Opera'dan daha performanslı :D

Kanka Edge'e daha önce baktım arayınca Yandex arama motoru çıkması yandaki şeyler falan sevemedim ısınamadım Edge'e belki de alışkanlıktan Opera'nın Flow sistemi falan hoşuma gittiğinden Opera kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı