Opera GX YouTube'da takılıyor

Zaten kapalı

Kapatınca çözüldü ama başka yolunu bilen var mı?
Reklam engelleyici kapalı kullanın.
Reklam engelleyici açık kullanmak istiyosanız uBlock Origin eklentisini indirin.

Sonunda ya çok şans eseri denk geldi ama. Arkadaşlar şu robot musun testinde bazen tıklanmıyordu onun için çalıştırdan (Windows+r tuşu) ile Regedit yazıp "kayıt defteri düzenleyicisi"ne girip şu yoldan "Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet settings proxysettingsperuser" ı açıp oradaki değeri 1 yapmanız gerekiyordu ve robot musun testini düzeliyor oradaki kutucuk tıklanabilir oluyor + benim Opera GX'deki YouTube videoları açılmıyor sürekli sayfa yüklenme de kalıyordu onu da çözdü. Sonunda be bir kişi görmedim internette şunu çözen. Umarım sizde de işe yarar. :)

Buldummm Lan!!! Sonunda ya çok şans eseri denk geldi ama. Arkadaşlar şu Robot musun testinde bazen tıklanmıyordu onun için Çalıştırdan (Windows+r tuşu) ile regedit yazıp "Kayıt Defteri Düzenleyicisi" ne girip şu yoldan "Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings ProxySettingsPerUser" ı açıp ordaki değeri 1 yapmanız gerekiyordu ve Robot musun testini düzeliyor oradaki kutucuk tıklanabilir oluyor + benim OperaGX deki Youtube videoları açılmıyor sürekli sayfa yüklenme de kalıyordu onu da çözdü. Sonunda be bir kişi görmedim internette şunu çözen. Umarım sizde de işe yarar. :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı