Opera ve veri ihlali uydurması!

Atılan 10-15 linkin çoğu birbirinin kopyası zaten. Bazısı spekülasyon, bazısı sync hizmetinin patlatılmasıyla ilgili. Birkaç tanesinde de konuyla alakasız bir şekilde zararlılardan bahsedilmiş. Opera hakkında genel olarak bilmeniz gereken şeyler sosyal medya ve reklam hizmetleri ile entegre oluşu, bu da tarayıcı üzerinden o hizmetleri kullandığınız sürece geçerli diye biliyorum. Yavaş diyenleri hiçbir zaman anlamadım zira tarayıcı zaten Chromium tabanını kullanıyor ve bence Edge ve Brave'den kısmen daha hafif.

Tabii şaibeli bir Çinli şirketin parmağının dokunduğu hiçbir ürünü kullanmam diyorsanız orası ayrı.
Opera Vanilla iyi, normal de, GX iyi değil. Modlanmış Opera işte.

Bence bu Opera krizinin çıkmasının nedeni Türkiye'de OperaGX'in gereksiz ve saçma abartılması.

GX sevdasını bırakıp, adam gibi Opera tarayıcısını geliştirseler, çok iyi yerlere gelebilir.

Screenshot_8.png

Opera GX'in indirdikten sonra çıkan sayfada bile kötü karar olduğunu söylüyor. İsterseniz indirme sayfasına bakın.

İyi karar yazıyo normalde ben incele yaptım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı