Opera yüksek RAM kullanımı

• Konuyu başlatan swa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.159

swa

Hectopat
Görev yöneticisinde Opera'nın bu kadar RAM yediğini gördüm. Sadece 2 sekme açık ama görev yöneticisinde 16 olarak gözüküyor. Bu durum normal mi?

Dosya Ekleri

• resim_2021-01-14_224336.png
    resim_2021-01-14_224336.png
    52,4 KB · Görüntüleme: 162
Son düzenleyen: Moderatör:
Görev yöneticisinde Opera'nın bu kadar RAM yediğini gördüm. Sadece 2 sekme açık ama görev yöneticisinde 16 olarak gözüküyor. Bu durum normal mi?

Hocam o 16 olan arka plan işlemleri sekme değil, RAM kullanımı normal.

Kullandığınız eklentiler, sayfalar, kullandığınız programların (League of Legend) gibi programların hile koruması, anti virüs koruması derken öyle artıyor. Opera önermem veri hırsızlığı yapıyor ve aynı şekilde çok RAM yiyor. Kendim Microsoft Edge'e geçtim çok daha iyi.

Kullandığınız eklentiler, sayfalar, kullandığınız programların (League of Legend) gibi programların hile koruması, anti virüs koruması derken öyle artıyor. Opera önermem veri hırsızlığı yapıyor ve aynı şekilde çok RAM yiyor. Kendim Microsoft Edge'e geçtim çok daha iyi.
Sana şöyle bişey dicem bir sürü şeyim chrome'da nasıl geçecem.

Nasıl hızlı mı? Ben de geçeyim.

Kullandığınız eklentiler, sayfalar, kullandığınız programların (league of legend) gibi programların hile koruması, anti virüs koruması derken öyle artıyor. Opera önermem veri hırsızlığı yapıyor ve aynı şekilde çok RAM yiyor. Kendim Microsoft Edge'e geçtim çok daha iyi.

Veri hırsızlığı derken ne oluyor? Bende Vivaldi'ye geçeceğim gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı