Oppo A74 vs Note 10s vs Note 10 5G

Bütçe
3.500 - 5.000 TL
Yok hocam, Vodafone 4.680 TL'ye satıyor. :) çok büyük bir fiyat farkı yok Note 10s, Note 10 5G ve M3 Pro 5G ile arasında. Teşekkür ederim öneriler için çok yüksek ihtimal ile alacağım kısa süre içerisinde Note 10S'i. 128 GB ile 64 GB arasında çok büyük bir fark var mı? 128 GB olan modeli stokta olmayabilir.

Dostlar Samsung A32 önerir miydiniz Note 10s yerine? Şunu da ekleyeyim öyle profesyonel oyun oynamıyorum canım sıkılınca girer, yarım saat veya bir saat oynar çıkarım. Ek olarak Redmi yazılımı sorunlu olduğu için A32 düşündürttü siz ne diyorsunuz? @drmstafaa @C_A_L_L_A_N_D_O_R

Hocam A32 asla önermem rakiplerine göre çok geride bir model 3000 TL'ye en iyi model Oppo A74 işlemcisi vb daha iyi 3000 TL'nin kralı zaten bence S20 FEnin stoğa girmesini beklersen daha iyi olur çünkü arada devasa bir fark var ve daha uzun süre kullanabilirsin gerçekten telefonun olmasa da S20 FE stoğa girmesini beklemeğe değer ben kendimi tutup beklerdim stoğa girmesini çok çok daha hızlı bir işlemcisi var ve ekranı 120 Hz yağ gibi akıyor ekranı.

Yok hocam, Vodafone 4.680 TL'ye satıyor. :) çok büyük bir fiyat farkı yok Note 10s, Note 10 5G ve M3 Pro 5G ile arasında. Teşekkür ederim öneriler için çok yüksek ihtimal ile alacağım kısa süre içerisinde Note 10S'i. 128 GB ile 64 GB arasında çok büyük bir fark var mı? 128 GB olan modeli stokta olmayabilir.

Dostlar Samsung A32 veya A51 önerir miydiniz Note 10s yerine? Şunu da ekleyeyim öyle profesyonel oyun oynamıyorum canım sıkılınca girer, yarım saat veya bir saat oynar çıkarım. Ek olarak Redmi yazılımı sorunlu olduğu için A32, A51 düşündürttü siz ne diyorsunuz? @drmstafaa @C_A_L_L_A_N_D_O_R

Alınmaz hocam.
İşlemcileri çok daha güçsüz bu sebeple ömürleri kısa olur.

Vereceğiniz para tamamen çöp olur çünkü cihazlar daha kısa ömürlü.

Hocam A32 asla önermem rakiplerine göre çok geride bir model 3000 TL'ye en iyi model Oppo A74 işlemcisi vb daha iyi 3000 TL'nin kralı zaten bence S20 FEnin stoğa girmesini beklersen daha iyi olur çünkü arada devasa bir fark var ve daha uzun süre kullanabilirsin gerçekten telefonun olmasa da S20 FE stoğa girmesini beklemeğe değer ben kendimi tutup beklerdim stoğa girmesini çok çok daha hızlı bir işlemcisi var ve ekranı 120 Hz yağ gibi akıyor ekranı.
Hocam en kötü ileride aileme verip bir şekilde değiştiririm o yüzden çok üzerinde durmuyorum şu an almışken iyi bir şey alayım yeter kafasındayım ama tabii ki ilerideki durumu bilemeyeceğim o yüzden uzun vadeli bir şey de istiyorum.

Samsung A serisini elersek geriye iki seçenek kalıyor, Oppo A74 ve Xiaomi Redmi Note 10s ikisi arasında bir tercih yapmamda yardımcı olabilirseniz sevinirim, ek olarak destekleriniz için de çok teşekkür ederim.

Özelliklerini karşılatırdım.

Dosya Ekleri

• telefon karşılaştırma.png
    telefon karşılaştırma.png
    464,6 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam en kötü ileride aileme verip bir şekilde değiştiririm o yüzden çok üzerinde durmuyorum şu an almışken iyi bir şey alayım yeter kafasındayım ama tabii ki ilerideki durumu bilemeyeceğim o yüzden uzun vadeli bir şey de istiyorum.

Hocam Samsung A52 alın uzun ömürlü rahat ettirir, hatta çoğu kişi bu telefonu alıyor neredeyse ama S20 FE alırsanız daha iyi bir kamera ve 2X daha hızlı bir işlemci alırsınız ama A52 size yeter A52 alın bence.

Son düzenleyen: Moderatör:

Samsung'a serisini elersek geriye iki seçenek kalıyor, Oppo A74 ve Xiaomi Redmi Note 10s ikisi arasında bir tercih yapmamda yardımcı olabilirseniz sevinirim, ek olarak destekleriniz için de çok teşekkür ederim.

Note 10s Oppo A74 modelinden daha iyi hocam.

Note 10s alın ikisi arasından.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı