- Makaleler
- 3
Bu videoyu izleyin, sonra da konudan bir daha hiç girmemek üzere gülerek ayrılın.
Bu videoyu izleyin, sonra da konudan bir daha hiç girmemek üzere gülerek ayrılın.
Neden yalan söylüyorsunuz? Biz konuda FPS'i onlarca kat arttırmaktan veya iki kat arttırmaktan bahsetmiyoruz. Windows işletim sisteminin onlarca kat daha hızlı çalışacağını söylüyoruz. Belki de konuyu baltalamak istiyorsunuz.Eleştirmeden önce incelemeyi güzel yapmalısın.
![]()
Bence yardım kampanyası düzenleyip mikrofon alalım önce.Bu sesten sonra hocam öğrenme hevesim arttı parası neyse vermeye hazırım.
Bu makale hizmeti, eğitim değil.Bu sesten sonra hocam öğrenme hevesim arttı parası neyse vermeye hazırım.
İşte bunu bilemezsiniz. Sana anlatsam da inanmak sana kalmış. Belki internette gördüğün olaylar da gerçek olmayabilir. Sen gidip o anı yaşadın mı ki biliyorsun?Ya siz de onlardan biriyseniz, nereden bileceğiz?
Burada amacım olay çıkarmak, kavga etmek değil. Alan arkadaş olursa karşılaşabileceği şeyleri göz önünde bulundurmak.
Ya siz de onlardan biriyseniz, nereden bileceğiz?
Burada amacım olay çıkarmak, kavga etmek değil. Alan arkadaş olursa karşılaşabileceği şeyleri göz önünde bulundurmak.
Burada bir çelişki yok. Ben FPS'i iki kat veya onlarca kat arttıracağımdan bahsetmemişim, yazıyı bir daha oku.
Bu sadece bir örnekti, daha böyle bir sürü mesajınız var. SS attığım mesajınızda FPS'i 2 kat arttırabileceğinizi savunmuşsunuz.Burada bir çelişki yok. Ben FPS'i iki kat veya onlarca kat arttıracağımdan bahsetmemişim, yazıyı bir daha oku.
Yaptığınız bu açıklamayla konuyu baltalama amacınız olduğunu sezdim. Orada FPS'i iki kat arttırabileceğimizden bahsedilmiyor. Yazıyı bütünüyle okumalısın.Bu sadece bir örnekti, daha böyle bir sürü mesajınız var. SS attığım mesajınızda FPS'i 2 kat arttırabileceğinizi savunmuşsunuz.
Meslek sahibi olan bir insanın o meslekte yeni öğrendiği şeyler olmaz mı? Biz daha önce dosya gezgininin sol tarafında bir dizin kaldırmadık. Bu şekilde öğrenmiş oluyoruz. Bizi her şeyi bilen bir insan olarak düşünmemelisin. Hem hızlandırma ile bunun bir alakası yok. Hızlandırma konusunda iyi bir yol kat ettik.
@Emperor4231 da gelmiş, işe mi gidiyorsun?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.