Origin setup açılmıyor

EREN ENES

Femtopat
Katılım
1 Aralık 2020
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Origin'in kendi sitesinden ve EA'nin sayfasından indirdiğim iki setup da açılmıyor. DLL hatası falan da almıyorum ancak setupa tıklıyorum ve hiçbir tepki alamıyorum. Önceki açılan başlıkları okudum bütün anlatılanları uyguladım ancak çözemiyorum problemi, hata raporunu ek olarak ekliyorum.

hata dosyası
 
@Niksi yeni bir konu açın, açtığınız konuda da şu rapor alıp paylaşın.
 
@Niksi yeni bir konu açın, açtığınız konuda da şu rapor alıp paylaşın.
Hallettim sağoluun
 
Lütfen DLL atarak "hallettiğinizi" söylemeyin. Yanlış çünkü. Eğer böyle yaptıysanız yeni konu açın.
 
Arkadaşlar çözüm şöyle: Güvenlik duvarı>bir uygulamanın güvenlik duvarını aşmasına izin ver>sağdan düzenle ye bas>Origin'i seç yoksa sağ alttan başka uygulama seç>açılan sekmeden Origin setupu seç>kaydet>setupu aç>tadını çıkar. :D umarın yardımcı olmuşumdur.
 
Evet, ben de onu diyecektim. Çakıştıkları görünüyor çünkü. Nedir son durum, işe yaradı mı?
Görünmeyen dosyalar olarak kalmış, açıkçası silmek için bayağı bir uğraştım ve sonunda uzantısını değiştirip battlefield dosyalarını sildim. Ancak ne hikmetse setup gene açılmadı, onun yerine bilgisayarımı başlattığımda ana ekranda bir not defteri açılıyor, başlığında origin yazıyor ancak içindeki yazıları anlamış değilim, ilk açılmayla başlayan discord vb. uygulamalar gibi kapatıyorum direkt, şuan farklı olan tek durum bu.
Bu olur işte :D İyi oyunlar. Konu sahibi, yaptırdığım şeyler sorunu çözmediyse bunu da deneyebilirsiniz.
yepyeni bir hata raporu ile karşınızdayım, incelerseniz sevinirim.
 
vcruntime140.dll ve msvcp140.dll dosyalarını attığınız her yerden silin. SysWOW64 ve System32 dahil. Sonra denetim masasından C++ 2013 ve 2015'lerin hepsini kaldırın. Son olarak aşağıdakileri yükleyin.
Bir daha da elle DLL atmayın.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı