Origin üzerinden FIFA19 alma

Makaleler
9
Daha fazla  
FIFA 19, Origin üzerinden 39.99 Euro'ya düşmüş durumda. Bu indirimi kaçırmak istemiyorum acaba Origin hangi Euro kurunu baz alarak satış yapıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye üzerinde dijital satışını yapan sitelere baktım.
40 € üzerinden alırsanız gayet uygun duruyor.
40 € = 257 ₺ satılıyor. Türk sitelerinde 300 ₺ civarına satılıyor.
Satın alım yapacağın Banka'nın döviz için bir pay aldığını da unutmayın.

Eğer EA oyunlarını çok oynayan biriyseniz ya da fazla oynamayacaksan.
Origin
Origin Access Premier bir ay boyunca 20 € verebilirsiniz.

Vakıfbank kartı ile alacağım tahminen kaça patlar bana Origin üzerinden alırsam ?
Euro an itibariyle 6.38'e düşmüş durumda. Eğer güncel kurdan alırsam 255 TL'ye denk geliyor. Yani çok iyi bir fiyata almış olurum.

Edit: Konu hala güncel, yarın Fifa 19'u alacağım. Durmaplay üzerinden 286 TL ama oyun Origin'de 39 euro nereden alsam karlı gelir acaba ?

Son düzenleme:
Vakıfbank kartı ile alacağım tahminen kaça patlar bana Origin üzerinden alırsam ?
Euro an itibariyle 6.38'e düşmüş durumda. Eğer güncel kurdan alırsam 255 TL'ye denk geliyor. Yani çok iyi bir fiyata almış olurum.

Edit: Konu hala güncel, yarın Fifa 19'u alacağım. Durmaplay üzerinden 286 TL ama oyun Origin'de 39 euro nereden alsam karlı gelir acaba ?
Origin üzerinden alın. Boşuna fazla para vermeyin.

Hangi Euro kurunu baz alarak satış yapıyorlar onu bilemiyorum işte.

İninal Kart Kullanım Sözleşmesi: MADDE 4:
  • Yabancı para birimiyle yapılan alışverişlerde karta yansıyacak döviz kuru ödeme anındaki Merkez Bankası döviz kuruna %7 ilave komisyon eklenmesiyle hesaplanır. Uygulanacak referans döviz kurundaki değişiklikler derhal geçerli olacaktır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı