Çözüldü Orijinal Dying Light açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yusuf07q

Hectopat
Daha fazla  
İndirimlerden Dying Light aldım ve oyna tuşuna basınca açılan Dying Light oyna kısmı çalışmıyor ama Dying Light Custom Game açılıyor. Maalesef Custom Game açılınca oyna tuşu aktif olmuyor. Yardım edebilecek var mı?

Çözüm
GeForce Experience'ın yeni sürümleri problem olabilir mi? Oyun eski biraz.

Ekran kartım GT 730 :D yeni sürüm olma ihtimali yok.

Çözüm:
Evet, sorunu dün çözdüm her ne kadar artık Discord'um açılmasa da Dying Light sorunsuz bir şekilde oynanıyor. oyunu Steam'den açmak yerine yerel dosyalara göz at deyip oradaki Dying Light'a tıklıyoruz ve bize herhangi bir DLL hatası veriyor, o hataya göre gerekli DLL'leri bulup SysWOW64 ve System32 dosyalarına atıp sorunumuz çözülene kadar istediği DLL'leri atıyoruz. Böylelikle oyunumuz açılıyor umarım sorun çözülür.
GeForce Experience'ın yeni sürümleri problem olabilir mi? Oyun eski biraz.

Ekran kartım GT 730 :D yeni sürüm olma ihtimali yok.

Çözüm:
Evet, sorunu dün çözdüm her ne kadar artık Discord'um açılmasa da Dying Light sorunsuz bir şekilde oynanıyor. oyunu Steam'den açmak yerine yerel dosyalara göz at deyip oradaki Dying Light'a tıklıyoruz ve bize herhangi bir DLL hatası veriyor, o hataya göre gerekli DLL'leri bulup SysWOW64 ve System32 dosyalarına atıp sorunumuz çözülene kadar istediği DLL'leri atıyoruz. Böylelikle oyunumuz açılıyor umarım sorun çözülür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı