Orijinal MC alınmalı mı?

MEK52

Attopat
Katılım
18 Mayıs 2024
Mesajlar
60
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
TL kullanıyorum ama orijinal oyunda indirime girmiş almama gerek var mı? Ne gibi bir farklılık sunar ki? Artısı ne olur?
 
Birincisi korsan kullanmamış olursunuz. İkincisi güncellemeler yayınlandığında hemen size de gelir. Üçüncüsü güvenli yazılım olması. Dördüncüsü bazı sunucularda korsan engeli var ve skinleriniz sorunsuz yüklenir. Daha sayılacak çok şey var fakat abartmak istemedim. Bence gayet yeterli sebepler bunlar.
 
Birincisi korsan kullanmamış olursunuz. İkincisi güncellemeler yayınlandığında hemen size de gelir. Üçüncüsü güvenli yazılım olması. Dördüncüsü bazı sunucularda korsan engeli var ve skinleriniz sorunsuz yüklenir.
bu saydıklarınız 300tl için değermiki ben zaten genelde offline tek takılıyorum yada kendim sunucu açıp 3-4 arkadaş takılıyorum. bu güne kadar korsanla alakalı sorun yaşamadım ama korsanıda savunmuyorum.
 
Bu saydıklarınız 300TL için değermiki ben zaten genelde offline tek takılıyorum ya da kendim sunucu açıp 3-4 arkadaş takılıyorum. Bu güne kadar korsanla alakalı sorun yaşamadım ama korsanıda savunmuyorum.

Bende çoğunlukla offline oynuyorum ama orijinalin verdiği hissiyat çok başka. Kesinlikle değer.
 
Original oyun alma demeyeceğim ama indirdiğin yere güveniyorsan, bir sorun yaşamadıysan, online oynamayacaksan bir fark olmayacak. Ha, 300 lira çok para mı? Hayır, hatta ucuz bile.
 
Son düzenleme:
Eğer alabilecek durumunuz varsa her zaman orijinal oyun almalısınız. Sonuçta ortada harcanan bir emek var insanlara karşılığını vermek lazım. Tabii sırf senin vereceğin paraya bakmıyorlar ama kazanacağın avantajlarda olacak. Online mode ve virüs konusunda daha güvenilir.
 
Alabilecek durumunuz varsa almalısınız katılıyorum kolay kolay indirime girmez Minecraft 1 yıl önce 500'e almıştım siz düşünün orijinal her zaman daha iyidir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı