Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı. Yaklaşık 1.5 yıldır orijinal 'Windows 10 Home' kullanıyorum fakat son birkaç gündür sağ altta 'Windows'u Etkinleştir' ve '0x80072EE7' hatası alıyorum. Benzer forumlara baktım fakat işe yaramadı. Nasıl çözebilirim ? Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı. Yaklaşık 1.5 yıldır orijinal 'Windows 10 Home' kullanıyorum fakat son birkaç gündür sağ altta 'Windows'u etkinleştir' ve '0x80072Ee7' hatası alıyorum. Benzer forumlara baktım fakat işe yaramadı. Nasıl çözebilirim? Teşekkürler. Eki Görüntüle 1364970
Format atabilirsiniz. Ama önce bir ürün anahtarını tekrar deneyin olmazsa format bende de olmuştu bu şekilde çözdüm. Çeşitli güncellemelerle zaman zaman ürün anahtarı ile ilgili sorun yaşayabilirsiniz. Bu gayet normal.
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı. Yaklaşık 1.5 yıldır orijinal 'Windows 10 Home' kullanıyorum fakat son birkaç gündür sağ altta 'Windows'u Etkinleştir' ve '0x80072EE7' hatası alıyorum. Benzer forumlara baktım fakat işe yaramadı. Nasıl çözebilirim ? Teşekkürler. Eki Görüntüle 1364970
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı. Yaklaşık 1.5 yıldır orijinal 'Windows 10 Home' kullanıyorum fakat son birkaç gündür sağ altta 'Windows'u etkinleştir' ve '0x80072Ee7' hatası alıyorum. Benzer forumlara baktım fakat işe yaramadı. Nasıl çözebilirim? Teşekkürler. Eki Görüntüle 1364970
Son güncellemeleri yaptığınızdan emin olun. Korsan yazılımlar Windows hizmetlerine zarar verebiliyor, korsan yazılım yoksa bile hizmetlerden bir tanesi devre dışı kalmış yada hasara uğramış olabilir. Format atmanızı öneririm.
Son güncellemeleri yaptığınızdan emin olun. Korsan yazılımlar Windows hizmetlerine zarar verebiliyor, korsan yazılım yoksa bile hizmetlerden bir tanesi devre dışı kalmış yada hasara uğramış olabilir. Format atmanızı öneririm.