Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum. Sorunsuz bir şekilde dediğiniz gibi Windows 8.1'e kavuştum. Tekrar teşekkür ediyorum.
İlk önce ISO dosyasını indirip içindeki setup dosyasını açtı orada bu bilgisayarı yükselt seçeneğini seçiceksin. Sonrasında aşağıdaki adımları uygula tamamdır.
Kurulumda ürün anahtarı sorarsa 8.1 CSL generic Key (Y9NXP-XT8MV-PT9TG-97CT3-9D6TC) gireceksin. Kurulum sonunda ürün anahtarı sorarsa satın almış olduğun ürün anahtarını gireceksin. Kabul etmezse yönetici olarak komut istemini açıp slmgr. VBS -ipk xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx (X'ler ürün anahtarı). Windows ürün anahtarının kaydedildiğini gösteren mesaj penceresi çıkardıktan sonra bilgisayar ayarlarından etkinleştirme işlemini başarıyla tamamlayabilirsin.
![]()
alıntı-https://forum.donanimhaber.com/windows-8-key-ile-windows-8-1-kurabilirmiyim--103915509
Nasıl çalışmıyor? Çalışması lazım. Daemon Tools ile dene.ISO dosyası Windows üzerinden açılmıyor. Ne yapacağım?
Nasıl çalışmıyor? Çalışması lazım. Daemon Tools ile dene.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.